Ήττα στις λεπτομέρειες η Μικτή Αιγαίου παίδων

17/04/2013 - 14:52 Τελευταία τροποποίηση στις 17/04/2013 - 14:59

aigaio_kentro_paides1Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η Μικτή Αιγαίου στους παίδες, από την αντίστοιχη ομάδα των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης, σε αγώνα που διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο του Αγίου Κοσμά, στην Αθήνα.

Αμφίρροπο σε όλη του τη διάρκεια το ματς, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τους Κρητικούς να κερδίζουν στις λεπτομέρειες. Μάλιστα, η Μικτή Αιγαίου είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά, όταν αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Από τη Λέσβο αγωνίστηκαν βασικοί οι Μπαζίμας, Ραχάνης και Μαρκατσέλλης, ενώ στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγές και οι Φωτέλλης, Μαρίνος έχοντας αρκετά καλή απόδοση.

Σύμφωνα με το σύστημα, δημιουργούνται πλέον οι τέσσερις καλύτερες ομάδες ζώνης, με το Αιγαίο να ενώνεται με την Κρήτη στους "4" της διοργάνωσης. Ωστόσο, ο περιφερειακός προπονητής θα συνθέσει το παζλ της νησιωτικής Μικτής ζώνης, στηριζόμενος στην πλειοψηφία του σε παίκτες από την ομάδα της Κρήτης, πλαισιωμένη ωστόσο και από κάποιους που ξεχώρισαν από τη Μικτή Αιγαίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey