Θρίαμβος της Μικτής Αιγαίου νέων!

17/04/2013 - 15:00 Τελευταία τροποποίηση στις 17/04/2013 - 15:13

odysseaselytis2010-11Με το απόλυτα εντυπωσιακό 4-1 σκορ, η Μικτή Αιγαίου στους νέους σάρωσε στο πέρασμά της την αντίστοιχη Μικτή της Κρήτης στο σημερινό αγώνα που διεξήχθη στο Γήπεδο του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Ενώσεων.

Κυριολεκτικά με σβηστές μηχανές και έχοντας εμφανέστατη διαφορά δυναμικότητας, η Μικτή Αιγαίου άφησε με το στόμα... ανοικτό τους διοργανωτές, που παρακολουθούσαν κατενθουσιασμένοι το σόου που έδιναν οι παίκτες του Στέλιου Μουντανάρη, του προπονητή της Μικτής νέων της ΕΠΣ Λέσβου, που λόγω της πρωτιάς της στο νησιωτικό όμιλο στελέχωσε με τους περισσότερους παίκτες τη Μικτή Αιγαίου.

Ο Λαμπράκης άνοιξε το σκορ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Βολωνάκης πέτυχε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Πενταβράκης πέτυχε το 3-0 και ο Ξύδας έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μικτής Αιγαίου, σκοράροντας το 4-0. Εκεί, η Μικτή Αιγαίου κατέβασε απότομα στροφές και οι Κρητικοί πέτυχαν το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις, διαμορφώντας το τελικό 4-1.

Φανέλα βασικού πήραν οι Λέσβιοι Ζαχαρής, Μιχαλακέλλης, Σαλταμάρας, Παπαδόπουλος, Μαυραγάνης, Χατζηγιοβάννης και Λαμπράκης, ενώ στην επανάληψη έπαιξε και ο Κάκκαρος.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως στις κερκίδες του Γηπέδου στον Άγιο Κοσμά, βρέθηκαν σκάουτερς από αρκετές ομάδες με κυριότερες τις παρουσίες εκπροσώπων του ΟΦΗ από τη Super League και του Εργοτέλη από τη Football League, καθώς επίσης και αρκετοί προπονητές ομάδων της Αθήνας. Και όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, οι άνθρωποι της ΕΠΣ Λέσβου έγιναν δέκτες συγχαρητηρίων για τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στους νέους, δεδομένου ότι η "ραχοκοκκαλιά" της Μικτής Αιγαίου αποτελείται από παίκτες που αγωνίζονται στα γήπεδα του νησιού. 

Πλέον, βάσει του συστήματος διεξαγωγής, θα δημιουργηθεί στους "4" της Ελλάδας Μικτή ζώνης με παίκτες από το Αιγαίο και την Κρήτη, ωστόσο τη "μερίδα του λεόντος" θα συγκεντρώσει η Λέσβος λόγω της εκπληκτικής της παρουσίας στη φετινή διοργάνωση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey