Μια δεκάδα Λέσβιοι στις Μικτές Αιγαίου

30/04/2013 - 14:27 Τελευταία τροποποίηση στις 01/05/2013 - 12:17

odysseaselytis2010-11Με δέκα ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπηθούν Λέσβος και Λήμνος στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, στις κατηγορίες παίδων και νέων.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας ανακοίνωσε τις κλήσεις βάσει των εμφανίσεων των Μικτών ομάδων ανά περιφέρεια, που είχαν συγκροτηθεί στην προηγούμενη φάση. Στη Μικτή ομάδα Ζώνης πλέον (Αιγαίου και Κρήτης), στους παίδες, επιλέχθηκαν από τη Λέσβο οι Ραχάνης και Μπαζίμας, καθώς επίσης και ο Μαρκατσέλλης από τη Λήμνο. Στην αντίστοιχη ομάδα των νέων, κλήθηκαν οι Ζαχαρής, Μαυραγάνης, Σαλταμάρας, Παπαδόπουλος, Λαμπράκης, Χατζηγιοβάννης και Μιχαλακέλλης.

Η διοργάνωση έχει φτάσει πλέον στα ημιτελικά και η Μικτή Ζώνης αποτελούμενη από παίκτες του Αιγαίου και της Κρήτης θα αντιμετωπίσουν στο Γήπεδο του Αγίου Κοσμά τις αντίστοιχες Μικτές του Κέντρου (ΕΠΣΑ, ΕΠΣΠ, ΕΠΣΑΝΑ, ΕΠΣΔΑ), σε ένα νοκ άουτ αγώνα που θα διεξαχθεί στις 8 Μαΐου, με στόχο την πρόκριση στον τελικό, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 10 Μαΐου στο Γήπεδο "Καραϊσκάκης".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey