Απίστευτη εξέλιξη στον ημιτελικό Μικτών Ζώνης

08/05/2013 - 19:23 Τελευταία τροποποίηση στις 08/05/2013 - 20:24

ellada_paides_2011Όταν ο θεός της μπάλας έγραφε το απίστευτο σενάριο του 1999 στον τελικό του Champions League, με την μοναδική ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπάγερν Μονάχου (1-2), κανένας από τους νεαρούς αθλητές της Μικτής Ζώνης Αιγαίου - Κρήτης, που θα θυμούνται το ματς από τα βιντεάκια στο διαδίκτυο, δεν περίμενε ότι θα βιώσει κάτι ανάλογο σε ένα δικό τους αγώνα.

Στο Γήπεδο του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε σήμερα ο ημιτελικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, με τη Μικτή Αιγαίου-Κρήτης να αντιμετωπίζει την αντίστοιχη Μικτή ΕΠΣΑ-ΕΠΣΠ και Πελοποννήσου.

Με επτά Λέσβιους στη βασική της ενδεκάδα, η Μικτή νέων Αιγαίου-Κρήτης πάλεψε για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης και έφτασε μια ανάσα από το να την πετύχει. Προηγήθηκε 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λαμπράκη στο 20ο λεπτό και κρατούσε σφικτά το προνομιούχο εισιτήριο μέχρι τις καθυστερήσεις, όμως λύγισε στην πίεση των αντιπάλων. Η Μικτή Κέντρου-Πελοποννήσου εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τέσσερα λεπτά του έξτρα χρόνου και με δύο γκολ στο 92' και το 93' πέτυχε την τεράστια ανατροπή, προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης και άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στα χείλη των παικτών της Μικτής Αιγαίου-Κρήτης.

Μεγάλη συμβολή στην πορεία αυτής της ομάδας μέχρι τον ημιτελικό είχαν οι επτά Λέσβιοι παίκτες που αγωνίστηκαν, Ζαχαρής, Μαυραγάνης, Σαλταμάρας, Παπαδόπουλος, Λαμπράκης, Χατζηγιοβάννης και Μιχαλακέλλης, στους οποίους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τις προσπάθειές τους, καθώς επίσης και στον προπονητή της Μικτής Λέσβου αυτής της κατηγορίας Στέλιο Μουντανάρη.

Στο αντίστοιχο ματς των παίδων, η Μικτή Αιγαίου-Κρήτης κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης κερδίζοντας με 1-0 τη Μικτή ΕΠΣΑ-ΕΠΣΠ-Πελοποννήσου. Βασικός ξεκίνησε στον ημιτελικό ο Μαρκατσέλης από τη Λήμνο, ενώ στον πάγκο έμειναν οι Ραχάνης και Μπαζίμας, οι οποίοι πάντως θα παραμείνουν στην Αθήνα λίγες ημέρες ακόμη, έχοντας την ευκαιρία να αγωνιστούν στο Γήπεδο "Καραϊσκάκης", στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey