Ανακοίνωση... διαρκείας από την Original 21 Λέσβου

22/07/2013 - 18:33

AEK_diarkeias_2013_14_melissanidisΗ πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμους και χαρακτηριστικό της ζήτησης που έχουν από τους φίλους της Ένωσης, είναι το γεγονός πως έχουν διατεθεί ήδη περισότερες από 5.000 κάρτες για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το Club της Original 21 στη Λέσβο εξέδωσε ανακοίνωση για τους Μυτιληνιούς φιλάθλους της ΑΕΚ, που πιθανώς να επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας, παραθέτοντας όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στο 6936865439, δίνοντας ονοματεπώνυμο και τους αριθμούς δελτίου ταυτότητας και ΑΦΜ, ώστε τα μέλη του Club στη Λέσβο να έρθουν σε επαφή με τη διοίκηση της Ένωσης.

Παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ θα αγωνίζεται φέτος στη Γ' Εθνική, η προοπτική της κατασκευής νέου γηπέδου στη Φιλαδέλφεια, σε συνδυασμό με το ότι κάθε κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας φέτος θα βάζει το δικό του λιθαράκι, καθιστά το ενδιαφέρον των ΑΕΚτζήδων για μια θέση στο ΟΑΚΑ, πολύ μεγάλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey