Στην Εθνική U19 ο Βούρος

23/08/2013 - 10:09

Greece_u18_Vouros_Slovenia_MVP3Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής Νέων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά (26/8, 17:30 - 27/8, 11:00 και 19:00).

Ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πραξιτέλης Βούρος, που συνεχίζει να αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές του κ. Παχατουρίδη, ο οποίος τον είχε και στην Εθνική παίδων.

Να σημειωθεί, ότι οι Εθνικές νέων και παίδων θα αγωνιστούν σε φιλική αναμέτρηση (28/8, 9:30) στο ίδιο γήπεδο. Έτσι ο "Πράξι" θα βρει απέναντί του έναν ακόμα Μυτιληνιό, τον Στρατή Σαλταμάρα, που μετά τη δοκιμή του στη Γιουβέντους θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της U17.

Οι παίκτες που κλήθηκαν στην Εθνική νέων είναι οι: Μυρθιανός Δημήτριος (Παναθηναϊκός), Θαναηλάκης Λάμπρος, Τσεβάς Βασίλης (ΑΕΚ), Σωτηράκος Γιάννης, Βλάχος Κωνσταντίνος, Πασαλίδης Χριστόφορος, Βούρος Πραξιτέλης, Βέργος Νίκος, Στρέζος Γιώργος (Ολυμπιακός), Ναυπλιώτης Ματθαίος (Αιγάλεω), Κοβάτσης Δημήτρης (Ατρόμητος Αθηνών), Μήλιος Νίκος (Παναιτωλικός), Γιαγκιόζης Γιώργος (ΟΦΗ), Πόποβιτς Δημήτρης (Πλατανιάς), Δεληγιαννίδης Παναγιώτης, Πουγγουρας Αχιλλέας (ΠΑΟΚ), Πολίμος Ηλίας (Νότιγχαμ Φόρεστ), Οικονόμου Άγγελος (Μπάγερν Μονάχου).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey