Τα βλέμματα της Μπουντεσλίγκα στον "Πράξι"!

11/09/2013 - 21:20 Τελευταία τροποποίηση στις 11/09/2013 - 21:27

Greece_u18_Vouros_Slovenia_MVP3Την Τρίτη (10/9), στις εγκαταστάσεις του Μuenster στο Ρουρ της Γερμανίας, σε μια ημέρα που είχε πολύ αέρα και βροχή, πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Νέων Κ19 της Γερμανίας και της Ελλάδας, στον οποίο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 2-0.

Η ομοσπονδία της Γερμανίας είχε καλέσει όλους τους προπονητές των ακαδημιών που εργάζονται σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα και Τσβάινλίγκα, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, πέραν των πέντε χιλιάδων θεατών που βρέθηκαν στις κερκίδες, Παρών ήταν και ο τσιφ-σκάουτ της Μπάγερν Μονάχου μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας Ματίας Σάμμερ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είχαν τα μάτια τους στραμμένα πάνω στον Μυτιληνιό παίκτη του Ολυμπιακού, Πραξιτέλη Βούρο, που αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο τσιφ-σκάουτ της Χόφενχαϊμ, κ. Μπόχρμαν, ο οποίος τσέκαρε ξανά τον "Πράξι". Άλλωστε, η γερμανική ομάδα, που είχε δοκιμάσει τον ποδοσφαιριστή σε προπονήσεις της τον Απρίλιο του 2012, είχε κάνει πριν τέσσερις περίπου μήνες και επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του, χωρίς να προχωρήσει η υπόθεση.

Ο νεαρός αμυντικός, που ξεκίνησε από τα Λιονταράκια και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Αιολικό, εκπροσωπείται από τον Μυτιληνιό ατζέντη FIFA Αχιλλέα Χατζηνικολάου, που παρακολούθησε επίσης τη φιλική αναμέτρηση και την εταιρεία Dony Managment.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey