Στην Εθνική νέων Βούρος και Γιουκαρής!

18/09/2013 - 11:37 Τελευταία τροποποίηση στις 18/09/2013 - 13:13

Gioukaris_Fetfa_aelk_osfp_oakaΔύο Λέσβιοι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν στην Εθνική νέων (U20) για τα εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια απέναντι στο Κατάρ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή της Εθνικής και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται ο Πραξιτέλης Βούρος και ο Ραφαήλ Γιουκαρής. Για τον πρώην παίκτη του Αιολικού και νυν του ολυμπιακού, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριλαμβάνεται στο αντιπροσωπετυικό μας συγκρότημα. Αντίθετα για ο Γιουκαρής θα πάρει το "βάπτισμα" στα δύο αυτά φιλικά, αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα με την ΑΕΛΚ.

Vouros_OSFP_pagkosΑξίζει να σημειωθεί όιτ και οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα στα Λιονταράκια.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 24 & 26/9 και αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής είναι: Μυρθιανός Δημήτριος, Γκέκας Νέστωρ (Παναθηναϊκός), Θαναηλάκης Λάμπρος, Τσεβάς Βασίλειος (ΑΕΚ), Σωτηράκος Ιωάννης, Παπασάββας Αντώνιος, Βούρος Πραξιτέλης, Βέργος Νικόλαος (Ολυμπιακός), Ναυπλιώτης Ματθαίος (Αιγάλεω), Πόποβιτς Δημήτριος (Πλατανιάς), Γιούκαρης Ραφαήλ (Καλλονή), Μήλιος Νικόλαος (Παναιτωλικός), Γιαγκιόζης Γεώργιος (ΟΦΗ), Οικονόμου Άγγελος (Μπάγερν Μονάχου), Κρητικός Αναστάσιος (ΠΑΣ Γιάννινα), Πούγγουρας Αχιλλέας (ΠΑΟΚ), Πολίμος Ηλίας (Νότιγχαμ Φόρεστ), Κουτσοποδιώτης Γεώργιος (Σαντχάουσεν).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey