Ντεμπούτο Γιουκαρή στην Εθνική

25/09/2013 - 10:21

Gioukaris_AELK_Olympiakos2Tην παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής νέων πραγματοποίησε ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛΚ Ραφαήλ Γιουκαρής.

Ο νεαρός ταλαντούχος μέσος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στον αγώνα της Ελλάδας με αντίπαλο το Κατάρ, που πραγματοποιήθηκε στο Al Arabi Club και έληξε με νίκη 2-1 υπέρ των Αράβων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στο Εμιράτο της Μέσης Ανατολής για δύο αγώνες συνολικά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τους αγώνες του 6ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, που θα διεξαχθεί στη Βουλγαρία το Νοέμβριο.

Ο Γιουκαρής πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, έχοντας καλή απόδοση. Η Εθνική μας προηγήθηκε στο 27' με τον Τσεβά, ωστόσο δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά και πήγε με σκορ 2-1 στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και το Κατάρ πανηγύρισε τη νίκη.

Ελλάδα: Γιαγκιόζης, Ναυπλιώτης (46' Γιουκαρής), Μυρθιανός, Παπασπύρος, Πούγγουρας (60' Ελγκαμάλ), Πολίμος, Μήλιος (60' Κουτσοποδιώτης), Δεληγιαννίδης, Κοβάτσης (60' Κούτρης), Θαναηλάκης (46' Κουλούρης), Τσεβάς (46' Κρητικός)

Την Πέμπτη στις 19:00 θα διεξαχθεί το δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey