Ηττήθηκε στον τελικό ο Αιολικός WFC Futsal

23/06/2022 - 22:37 Τελευταία τροποποίηση στις 23/06/2022 - 22:57

Σε ένα πολύ δυνατό ματς, που κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα των παικτριών της ΑΕΚ, ο Αιολικός WFC ηττήθηκε στον τελικό του Futsal Cup γυναικών με 5-1 και αναδείχθηκε φιναλίστ της διοργάνωσης, με την Ένωση να κατακτά δίκαια το τρόπαιο.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο ημίχρονο με σκορ 2-0, κατόρθωσε στο ξεκίνημα της επανάληψης να πάρει προβάδισμα τεσσάρων γκολ και στη συνέχεια παρά την προσπάθεια των αθλητριών του Δημήτρη Ελευθεριάδη, ο Αιολικό δεν μετουσίωσε τις ευκαιρίες του σε γκολ, με το τελικό σκορ να κλείνει στο 5-1. Μοναδική σκόρερ για την ομάδα της Μυτιλήνης η Κοκοτσάκη χάρη σε εκτέλεση φάουλ.

Αναμφίβολα, η φετινή παρουσία του Αιολικού WFC στο Futsal είναι απόλυτα επιτυχημένη πέραν πάσης αμφιβολίας. Η νεοσύστατη ομάδα των "κυανόλευκων" κατόρθωσε να προκριθεί στο Final-4 της Α' Κατηγορίας στο πρωτάθλημα, φτάνοντας μέχρι και τον τελικό του Futsal Cup, διεκδικώντας τον τίτλο σε μια πανελλήνια διοργάνωση στην παρθενική της συμμετοχή.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στη διοίκηση του συλλόγου, που στηρίζει με κάθε τρόπο το γυναικείο ποδόσφαιρο, καθώς και στους συντελεστές αυτής της επιτυχίας τόσο στο τεχνικό τιμ, όσο και εν γένει αγωνιστικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Να σημειωθεί, ότι στη διάρκεια των απονομών η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρκών Σωματείων Σάλας 5x5 τίμησε την ομάδα του Αιολικού WFC με το βραβείο Fair Play για την αξιοπρόσεκτη παρουσία της στις φετινές διοργανώσεις του Futsal.

Στα αξιοσημείωτα, η υποστήριξη των φίλων της ομάδας στο Γήπεδο 5x5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, με τα παιδιά της ακαδημίας της Rush Greece στον Πειραιά να κάνουν... κερκίδα, φωνάζοντας σε όλη τη διάρκεια του τελικού. Παραβρέθηκαν επίσης μέλη του μπασκετικού τμήματος, που βρίσκεται στην Αθήνα για τα μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική, ο πρόεδρος του συλλόγου Τζιμ Αντωνάκας, καθώς επίσης το τεχνικό επιτελείο ταλλά και ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey