Στην παράταση ο Ελύτης, στα πέναλτι η Ανεμώτια!

28/12/2015 - 11:37

Συγκλονιστικές σε εξέλιξη οι δύο πρώτες αναμετρήσεις των προημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου, που κρίθηκαν σε παράταση και πέναλτι, αποζημιώνοντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Ενωσιακό της Θερμής και στο Γήπεδο Παπάδου.

Οι υπόλοιποι δύο προημιτελικοί, μεταξύ Αίγειρου Μυστεγνών-Αιολικού και Απόλλωνα Δαφίων-Διαγόρα Αγ. Παρασκευής θα πραγματοποιηθούν στις 3 Ιανουαρίου.

 

Οδυσσέας Ελύτης-Αετός Λουτρών 4-2παρ. (2-2)
Μποντάκης, Συβρής, Καραγιάννης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Την πρόκρισή στα χέρια του κρατούσε ο Αετός Λουτρών, μέχρι το 93ο λεπτό, όμως όλα αλλάξαν στο τέλος και το προνομιούχο εισιτήριο κατέληξε στον Οδυσσέα Ελύτη. Η ομάδα του Γιώργου Σπάρταλη προηγήθηκε με τον Καλλιματζέρο (0-1), όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εκτέλεση φάουλ του Τσιμπούκη (1-1). Λίγο αργότερα όμως, ο Σκαλοχωρίτης απάντησε με δική του εκτέλεση φάουλ για το 1-2! Τα λεπτά κυλούσαν και όλα έδειχναν ότι οι Λουτραγώτες θα έπαιρναν την πρόκριση στα ημιτελικά, όμως στο 93' ο Σκαλοχωρίτης υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε! Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Τσιμπούκης, που δεν αστόχησε και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί, έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Οδυσσέας Ελύτης έφτασε στο 3-2 με γκολ του Πιπερά (112') και στο τελικό 4-2 με γκολ του Τσιμπούκη (118'), που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα!

Αναγέννηση Γέρας-Ατρόμητος Ανεμώτιας 0-0 (3-4 πεν.)
Βουρανής, Βερρής, Κάντας - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητλης αγώνα: Χρόνης

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο 45λεπτο, είχαν δοκάρι με τον Τηνιακό και αρκετές ακόμα ευκαιρίες, με την εστία του Ατρομήτου Ανεμώτιας να κινδυνεύει αρκετά. Μοιρασμένο το ματς στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να προφυλάσσουν τα μετόπισθεν. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 78ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ζαφειρίου, ωστόσο το ματς έμεινε στο 0-0 και οδηγήθηκε στην παράταση. Στο ξεκίνημα του έξτρα ημιώρου, ο Ποσνακίδης σημάδεψε το δοκάρι (91') και την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Παυλέλλη (95'). Το ματς παρέμενε ισόπαλο και όλοι έκαναν σκέψεις για πέναλτι. Ωστόσο το φινάλε ήταν χιτσκοκικό, με τον Πσνακίδη να δίνει το προβάδισμα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας στο 115' και τον Παυλέλλη να ισοφαρίζει στο 119' σε 1-1. Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας επιβλήθηκε με 3-4, αφού ο τερματοφύλακας Καπνουλάς απέκρουσε τα σουτ των Φωκιανού και Παυλέλλη. Ευστόχησαν στις δικές του εκτελέσεις οι Κανόγλου, Νικόλοφ, Νανίδης και Κουτλής από πλευράς Ανεμώτιας, καθώς και οι Τάκας, Χατζηκλειδαράς, Τηνιακός από πλευράς Αναγέννησης Γέρας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey