Κυπελλούχος Λήμνου ο Ηρακλής Ατσικής

06/04/2024 - 18:23 Τελευταία τροποποίηση στις 06/04/2024 - 20:21

Κυπελλούχος ο Ηρακλής Ατσικής

Ο Ηρακλής κατέκτησε το κύπελλο Λήμνου για τρίτη διαδοχική χρονιά απέναντι στον Κάσπακα μετά το ισόπαλο 1-1 στον επαναληπτικό τελικό που διεξήχθη το Σάββατο 6 Απριλίου στο γήπεδο της Μύρινας.

Ο Ηρακλής στέφθηκε νταμπλούχος Λήμνου, αφού μετά το πρωτάθλημα κατέκτησε και το κύπελλο (2-1 ο πρώτος αγώνας), περιμένοντας πλέον τον κυπελλούχο Λέσβου Αιγέα Πλωμαρίου στον μεγάλο τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Λέσβου.

Σε έναν δυνατό αγώνα παρουσία αρκετών φιλάθλων, ο Ηρακλής αν και έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη βρήκε το γκολ της ισοφάρισης που ήταν αρκετό για να τον οδηγήσει στο νταμπλ. Ισορροπημένο το πρώτο μέρος ανάμεσα στον Κάσπακα και τον Ηρακλή με εκατέρωθεν ευκαιρίες, ωστόσο ένα δεκάλεπτο με καλύτερη κυκλοφορία για τους γηπεδούχους είχε ως αποτέλεσμα να προηγηθούν με τον Ορέστη Κανταρά, ενώ νωρίτερα ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Μόσχοβας πρόλαβε και αποσόβησε τον κίνδυνο από θέση τετ α τετ του Γουρνιά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Φώτης Κρίκης επιχείρησε μια σέντρα-σουτ από αριστερά, με τη μπάλα να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Μπαξεβάνη.

kaspakas-2023-24.jpg (770×434)

Η ομάδα του Κάσπακα

Ο Ηρακλής μπήκε πιο δυναμικά στο γήπεδο στην επανάληψη και έφτασε στην ισοφάριση στο 58ο λεπτό με σουτ του Μουρατίδη από πλάγια θέση. Ο Κάσπακας προσπάθησε να απαντήσει με την κεφαλιά του Γκαλιούρη στο 62', ενώ στο ίδιο λεπτό μετά από αντεπίθεση ο Ηρακλής είχε δοκάρι με τον Πέτρου. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες πάλεψαν για το δεύτερο γκολ, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι.  Στο 89' αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Κουκουλίθρας από τον Ηρακλή, ενώ στη λήξη του αγώνα την κόκκινη κάρτα αντίκρισε και το τερματοφύλακας του Κάσπακα, Μπαξεβάνης.

Μετά τη λήξη ακολούθησαν απονομές από τον Δήμο Λήμνου και συγκεκριμένα στον Κάσπακα από τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Αρχοντίδη και στον κυπελλούχο Ηρακλή από τη Δήμαρχο Λήμνου κα. Ελεονώρα Γεώργα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey