Στα ημιτελικά Αιολικός και Διαγόρας

03/01/2016 - 17:57 Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2016 - 18:18

Έπεσε η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου, με τη διεξαγωγή των δύο τελευταίων αγώνων νωρίς το μεσημέρι, που ανέδειξαν την τετράδα που θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό του θεσμού. Αιολικός και Διαγόρας είναι εκείνοι που συνεχίζουν, μαζί με Οδυσσέα Ελύτη και Ατρόμητο Ανεμώτιας, που είχαν προκριθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Η κλήρωση των ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στα γραφεία της Ένωσης.

Αίγειρος Μυστεγνών - Αιολικός 0-1 (0-1)
Κουλουδής, Κάντας, Καρμίρης - Ενωσιακό Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Ο Αιολικός ήταν εκείνος που πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά, νικώντας των Αίγειρο Μυστεγνών στη Θερμή με σκορ 0-1, σε ένα ματς που πραγματοποιήθηκε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Ο Γιάννης Ταουσιάνης είδε τους παίκτες του να φτάνουν στη νίκη με γκολ του Λόρι Κέρι από το πρώτο 45λεπτο, φτάνοντας πολύ κοντά σε ένα ακόμα τέρμα στην επανάληψη, σε προσπάθεια του Τόλη Λαλά, που προσέκρουσε στο δοκάρι. Η ομάδα της Μυτιλήνης είχε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά της, όμως και ο Αίγειρος του Θοδωρή Παπαλόπουλου στάθηκε ιδιαιτέρως ανταγωνιστικά στο γήπεδο, έχοντας αρκετές καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με κύριους εκφραστές τους Σεραφίγκο και Μαλακό.

Απόλλων Δαφίων - Διαγόρας Αγίας Παρασκευής 0-2 (0-2)
Βουλγαρέλλης, Μπάλιακα, Πούλος - Στ. "Κώστας Κεντέρης" Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Ανώτερος ο Διαγόρας, σε ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο υπό καταρρακτώδη βροχή στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής. Οι παίκτες του Γιάννη Μανούσου έφτασαν στη νίκη χάρη σε δύο γκολ των Τουμπακάρη και Βαξεβάνη, από το πρώτο 45λεπτο, δημιουργώντας αρκετές φάσεις και για περισσότερα τέρματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey