«Αξίζει το Πλωμάρι να χαίρεται» (video)

04/04/2024 - 14:10 Τελευταία τροποποίηση στις 05/04/2024 - 15:52

Στην κάμερα του sportlesvos μίλησαν μετά τον τελικό κυπέλλου Αιγέας-Αετός ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Άκης Μιχαλάκης, ο τερματοφύλακας Λευτέρης Ζαχαρής, ο επί σειρά ετών παράγοντας του Αιγέα και παλιός πρόεδρος Στέφανος Σανιδάς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νίκος Σοφιαδέλλης.

Ο Άκης Μιχαλάκης σημείωσε ότι είναι αρκετά χαρούμενοι καθώς η ομάδα του κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο μετά από 18 χρόνια ξανά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Για τον τελικό είπε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Αετό που πάλεψε έως το τέλος αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον Αιγέα τουλάχιστον για τα δεδομένα της Λέσβου, όμως έχει ακόμη δρόμο για να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ εθνική. 

Ο Στέφανος Σανιδάς ανέφερε ότι το αποτέλεσμα ήταν μια δικαίωση για τον Αιγέα που είχε θέσει δύο στόχους εξ' αρχής και τα κατάφερε παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα μεσούσης της σεζόν. Ο Αιγέας έχασε πολλές ευκαιρίες για να τελειώσει τον αγώνα, όμως στο τέλος δικαιώθηκε. Ο κ. Σανιδάς συμπλήρωσε ότι αξίζει το Πλωμάρι να χαίρεται γι' αυτή την διπλή επιτυχία μετά από 18 χρόνια που είναι ότι καλύτερο για τον τόπο και την ιστορία της ομάδας. Θα συνεχίσω να είμαι αρωγός δίπλα στην ομάδα όπως είμαι για περισσότερα από 30 χρόνια συμπλήρωσε και εύχομαι να έχει πάντα χαρές. Ο Αιγέας δίνει συνεχόμενους αγώνες από τις 15 Φεβρουαρίου, όμως είναι απο «ατσάλι» και θα προσπαθήσει να κατακτήσει την άνοδο στη Γ Εθνική, αρχής γενομένης από τους αγώνες με τον πρωταθλητή Λήμνου.

Ένας απο τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας Λευτέρης Ζαχαρής που απέκρουσε δύο πέναλτι, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του και στον Αετό για την προσπάθεια του. Η κόσμος στάθηκε δίπλα στον Αιγέα ο οποίος στοχεύει στη Γ Εθνική. Ο Αιγέας υπογράμμισε ότι είχε κάποια «σκαμπανεβάσματα» μέσα στη χρονιά, όμως η κατάκτηση του ντάμπλ ήταν δίκαιη και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. 

Τέλος, ο κ. Νίκος Σοφιαδέλλης είπε ότι ο Αιγέας έγραψε ιστορία με καλούς παίκτες, προπονητή και ανεπανάληπτο κόσμο που ήταν δίπλα στην ομάδα. Με τις εμφανίσεις του ο Αιγέας γέμισε ξανά το γήπεδο. 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey