Πρόκριση στα πέναλτι για Ατρόμητο Ανεμώτιας!

20/01/2016 - 21:08

Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας είναι ο ένας εκ των δύο φιναλίστ του Κυπέλλου Λέσβου, μετά την πρόκρισή του σήμερα στα πέναλτι επί του Οδυσσέα Ελύτη!

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με χιονόνερο, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν το μεσημέρι στο Ενωσιακό της Θερμής. Στο πρώτο 10λεπτο, ο Ατρόμητος απείλησε με τον Νικόλοφ, που είχε δοκάρι. Ωστόσο ο Μανιός άνοιξε το σκορ για τον Οδυσσέα Ελύτη λίγο αργότερα. Η ομάδα της Ανεμώτιας κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση πριν την ανάπαυλα του ημίχρονου, με τον Νικόλοφ αυτή τη φορά να βρίσκει στόχο για το 1-1.

Στην επανάληψη τίποτα δεν άλλαξε και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Ο Ατρόμητος Ανεμώτιας έφτασ επολύ κοντά στο να πάρει την πρόκριση από τον έξτρα χρόνο, όταν ο Νικόλοφ κέρδισε πέναλτι, στο οποίο όμως αστόχησε ο Νερατζής, με τον τερματοφύλακα του Ελύτη να αποκρούει. Τρία λεπτά πριν τη λήξη, ο Τζήκας είχε δοκάρι για την ομάδα της Ανεμώτιας και έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί, οι δύο ομάδες είχαν από δύο άστοχα στις πέντε πρώτες εκτελέσεις. Από τον Οδυσσέα Ελύτη αστόχησαν οι Καγιάτσκα, Πιπεράς και σκόραραν οι Βαριεμέζης, Μουρατίδης, Μαυραγάνης. Από τον Ατρόμητο αστόχησαν οι Νερατζής, Ποσνακίδης και σκόραραν οι Κουτλής, Νικόλοφ, Βαμβουκλής. Στο έκτο πέναλτι για κάθε ομάδα, ο Μανιός αστόχησε για τον Οδυσσέα Ελύτη, αλλά όχι και ο Μπίρης για την ομάδα της Ανεμώτιας, χαρίζοντας της έτσι τη νίκη με 3-4 στα πέναλτι και μαζί την πρόκριση στον τελικό του νησιού!

Ο άλλος ημιτελικός, μεταξύ Αιολικού και Διαγόρα Αγ. Παρασκευής θα διεξαχθεί στις 27 Ιανουαρίου, στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey