Στο Ενωσιακό Θερμής ο τελικός!

01/02/2016 - 14:48

Αρχικά υπήρξε σκέψη να πραγματοποιηθεί στον Παπάδο. Εν συνεχεία, έπεσαν στο τραπέζι οι προτάσεις του Σταδίου "Κ. Κεντέρης" στην Καλλονή, αλλά και του Γηπέδου Αγίας Παρασκευής. Τελικώς, η ΕΠΣΛ αποφάσισε να ορίσει τον τελικό κυπέλλου του νησιού, μεταξύ Ατρομήτου Ανεμώτιας και Αιολικού, στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων.

Με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να πιέζει τις Ενώσεις ώστε να έχουν γνωστοποιήσει τους Κυπελλούχους τους έως και τις 13 Φεβρουαρίου, η ΕΠΣ Λέσβου είναι αναγκασμένη να… τρέξει την όλη διαδικασία. Έτσι λοιπόν, ο τελικός της Λέσβου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (3/2, 14:45) στη Θερμή και την ίδια μέρα και ώρα, θα διεξαχθεί αντίστοιχα και ο τελικός της Λήμνου, μεταξύ Διαγόρα Σαρδών και Ηρακλή Ατσικής, στο Στάδιο Μύρινας.

Αναφορικά με τον ορισμό του υπέρ-τελικού της ΕΠΣ Λέσβου, ανάμεσα στους δύο τροπαιούχους των νησιών, η Ένωση θα περιμένει να διαπιστώσει εάν και εφόσον δεν έχουν τροποποιηθεί τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μετά τις απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και αμέσως μετά θα προχωρήσει σε ορισμό, με πιθανότερη ημερομηνία τελικά -αυτή τη στιγμή- την Πέμπτη (14/2), ανήμερα του... Αγίου Βαλεντίνου!

Σύμφωνα με την προκήρυξη της φετινής διοργάνωσης, ο τελικός για την ανάδειξη της Κυπελλούχου ΕΠΣΛ θα διεξαχθεί σε γήπεδο της Λέσβου. Κάτι που σημαίνει ότι η ημέρα και ώρα διεξαγωγής του τελικού θα πρέπει να εξυπηρετεί συγκοινωνιακά την ομάδα της Λήμνου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey