Οι δηλώσεις των δύο προπονητών

24/02/2016 - 14:06

Οι δύο προπονητές είχαν μόνο καλά λόγια να πουν ο ένας για την ομάδα του άλλου, μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Λέσβου, που πραγματοποιήθηκε στον "Ταρλά".

Ο Άγγελος Κελάρης του Ηρακλή Ατσικής, επεσήμανε στις δηλώσεις του πως έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι εκπροσώπησαν επάξια για ακόμα μία φορά τη Λήμνο, αναφέροντας πως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, κάποια στιγμή ο Ηρακλής πίστεψε ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, αλλά στο τέλος πλήρωσε τα ρίσκα που πήρε και το σκορ έφτασε σε αυτά τα επίπεδα. Ευχαρίστησε πάντως για τη φιλοξενία και ευχήθηκε στην ομάδα του Αιολικού να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Μίχος έδωσε συγχαρητήρια στο συνάδελφό του γιατί ο Ηρακλής Ατσικής παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Ο νέος προπονητής της ομάδας της Μυτιλήνης τόνισε πως ο Αιολικός όφειλε να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα τον τελικό και να κατακτήσει το τρόπαιο, ενώ επεσήμανε πως οι παίκτες εμφάνισαν κάποια θετικά αλλά και καποια αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι τους. Σε ότι τον αφορά, ανέφερε πως απαιτείται άμεσα να βρει τι φταίει και ο Αιολικός είναι πίσω βαθμολογικά στο πρωτάθλημα, καταλήγοντας πως μεγάλος του αντίπαλος στη μάχη της ανόδου είναι μόνο ο κακός του εαυτός. Σε ερώτηση τέλος για την έδρα που χρησιμοποιεί η ιστορική ομάδα της Μυτιλήνης στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, αρκέστηκε να πει ότι η ιστορία αυτή τον πονάει πραγματικά κι ας μην είναι από το νησί...

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις των δύο προπονητών, αλλά και του Προέδρου της ΕΠΣ Λέσβου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey