Ξεκίνημα με γκολ και θέαμα! [pics]

10/09/2016 - 16:18 Τελευταία τροποποίηση στις 11/09/2016 - 20:24

Με 28 γκολ στα έξι πρώτα ματς της 1ης Αγωνιστικής του Κυπέλλου Λέσβου, δύσκολα θα ονειρευόταν κανείς πιο... παραγωγική πρεμιέρα στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων για την περίοδο 2016-17.

2ος Όμιλος

Αρίων Παλαιοκήπου-Αιγέας Πλωμαρίου 0-4 (0-0)
Γήπεδο Παπάδου
Πατσατζής, Κάντας, Ψύλλος
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ματς ο Αιγέας Πλωμαρίου, έχοντας πολλές ευκαιρίες από το ξεκίνημα. Άλλωστε τις δύο ομάδες χωρίζει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και φυσικά δύο κατηγορίες. Παρ' όλα αυτά ο Αρίων Παλαιοκήπου έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, παρουσιάζοντας ένα ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό σύνολο, που είναι δεδομένο ότι θα πρωταγωνιστήσει στην Γ' Κατηγορία, κάτι που παραδέχθηκαν και οι άνθρωποι του Αιγέα. Και τα τέσσερα γκολ της ομάδας του Στέλιου Μουντανάρη σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, με τον Χρυσάφη (50') να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά. Το 0-2 έγινε από τον Βελούτσο (80'), ακολούθως το 0-3 από τον Γ. Βελούτσο (87'), ενώ το τελικό 0-4 έγραψε ο Άνταμ (90').

Πολιχνίτος-Φίλια 5-2 (4-1)
Γήπεδο Πολιχνίτου
Βλουτέλλης, Τσόγγαρη, Μεστρός

Πολλά γκολ και όμορφο θέαμα πρόσφεραν οι δύο ομάδες, στην πρεμιέρα τους στο 2ο Όμιλο του Κυπέλλου, με τον Πολιχνίτο να κερδίζει με 5-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 στο ξεκίνημα και 4-1 στο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ. Σκόρερς του Πολιχνίτου οι Καββαδάς (2), Ξινός, Σταματίου και Νικέλλης, ενώ για τη Φίλια μείωσε σε 3-1 ο Μιχ. Φουστέλλης και σε 4-2 ο Μάριος Καλούλι.

  Βαθμολογία - 2ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Αιγέας Πλωμαρίου 3 4-0
2. Πολιχνίτος 3 5-2
3. Φίλια 0 2-5
4. Αρίων Παλαιοκήπου 0 0-4

4ος Όμιλος

Απόλλων Δαφίων-Αναγέννηση Γέρας 0-1
Στάδιο "Κ. Κεντέρης"
Κουκούλας, Καρμίρης, Καρδάσης
Παρατηρητής αγώνα: Καλλίας

Παλλεσβιακός-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 2-4 (0-3)
Γήπεδο Λουτρών
Μποντάκης, Λυρής, Φαναρτζής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Ανώτερος ο Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους, πέρασε άνετα από το Γήπεδο Λουτρών κόντρα στον Παλλεσβιακό με σκορ 2-4. Οι φιλοξενούμενοι του Σπέρκου προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 0-3, χάρη σε δύο γκολ του Μαρίνου Ανήφορου και ένα του Παναγιώτη Ζήση. Στην επανάληψη, ο "Παλλέ" μείωσε σε 1-3 με τον Μυλωνά, για να ακολουθήσει το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ζήση (1-4). Το τελικό 2-4 πέτυχε και πάλι ο Μυλωνάς. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος, με τους Τζανετέλλη (Παλλεσβιακός) και Ζήση (Αλκιβιάδης), ενώ στις καθυστερήσεις του ματς η ομάδα του Πιττού έχασε πέναλτι με τον Τζανετέλλη. Στα αρνητικά, ο τραυματισμός του νεαρού τερματοφύλακα του "Παλλέ", Πατερέλλη, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο και έφυγε απ'ευθείας για το "Βοστάνειο", ώστε να βγάλει ακτινογραφίες.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).
  Βαθμολογία - 4ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 3 4-2
2. Αναγέννηση Γέρας 3 1-0
3. Απόλλων Δαφίων 0 0-1
4. Παλλεσβιακός 0 2-4

6ος Όμιλος

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Αετός Λουτρών 0-5 (0-0)
Γήπεδο Σκάλας Καλλονής
Βουλγαρέλλης, Βερρής, Σαρρής
Παρατηρητής αγώνα: Σταθάκης

Με το ευρύ 0-5 πέρασε από το Γήπεδο της Σκάλας Καλλονής ο Αετός Λουτρών, επικρατώντας άνετα της τοπικής Προοδευτικής. Η ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου άργησε πάντως να μπει στο πνεύμα της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα το πρώτο 45λεπτο να ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη ο Αετός άνοιξε το σκορ με τον Καβαλίκα, έκανε το 0-2 με τον Κροτσίδα και λίγο αργότερα το 0-3 με τον Σκαλοχωρίτη. Τα δύο τελευταία γκολ της ομάδας των Λουτρών πέτυχε ο Κροτσίδας, σημειώνοντας χατ τρικ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πρώτο μέρος ακυρώθηκε ένα ακόμα γκολ του Κροτσίδα, με τον διαιτητή Βουλγαρέλλη να δείχνει αρχικά σέντρα, αλλάζοντας ωστόσο την απόφασή του, συμβουλευόμενος τον βοηθό του.

Βύρων Μόριας-Ορφέας Κεραμειών 3-2 (1-1)
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Λέκκας, Καραμπάσης, Οικονόμου
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Όμορφο ματς με ανατροπές έγινε στο Ενωσιακό Θερμής, εκεί όπου ο Βύρων Μόριας επικράτησε του μαχητικού Ορφέα Κεραμειών με σκορ 3-2. Αυτοί που προηγήθηκαν ήταν οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Καφετζή, για να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα ο Κουπέ σε 1-1 για τον Βύρωνα. Η ομάδα του Γιώργου Κουτρομπίλα κατόρθωσε στην επανάληψη να σκοράρει δύο ακόμη τέρματα με τους Κουπέ και Ρονάλντο, ενώ το τελικό 3-2 διαμόρφωσε λίγο πριν το τέλος ο Γιαλαμάς για τον Ορφέα του Πάρη Καραϊκάκη. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, με τους Σερέτη (Βύρων) και Καφετζή (Ορφέας), ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολών των Μάικ (Βύρων) και Σαβέλλου (Ορφέας). 

  Βαθμολογία - 6ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Αετός Λουτρών 3 5-0
2. Βύρων Μόριας 3 3-2
3. Ορφέας Κεραμειών 0 2-3
4. Προοδευτική Σκ. Καλλονής 0 0-5
Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey