Εύκολα τα φαβορί, δυσκολεύτηκε ο Αίγειρος

11/09/2016 - 19:10 Τελευταία τροποποίηση στις 11/09/2016 - 20:28

Τα βρήκε... σκούρα ο Αίγειρος στο Μόλυβο, κατορθώνοντας στις καθυστερήσεις να πάρει την ισοπαλία και να μείνει έτσι ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης, στο μοναδικό όμιλο του Κυπέλλου Λέσβου, με τρεις ομάδες, που και μία νίκη θα ήταν ίσως αρκετή για να εξασφαλίσει την είσοδο στα προημιτελικά. Στα υπόλοιπα ματς, τα φαβορί πρόσφεραν θέαμα στις ευρείες νίκες τους, με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας και τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής να σημειώνουν τα σκορ της ημέρας. 

1ος Όμιλος

Δόξα Πλαγιάς-Οδυσσέας Ελύτης 2-4 (1-2)
"Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Πούλος, Βουλγαρέλλης, Βλουτέλλης
Παρατηρητής αγώνα: Πετρέλλης

Δυσκολεύτηκε ο Οδυσσέας Ελύτης, αλλά τελικά πέρασε νικηφόρα από το "Μιχαλέλλειο" του Πλωμαρίου, αντιμετωπίζοντας τη Δόξα Πλαγιάς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 χάρη στα γκολ των Μανιού και Κιούρκου, όμως οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 πριν την ανάπαυλα με αυτογκόλ του Γιαγλή και στην επανάληψη ισοφάρισαν με τον Τακό. Ένας τραυματισμός του τερματοφύλακα της ομάδας της Πλαγιάς Καλλία, σε συνδυασμό με το γεγονός πως είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές, ανάγκασε τη Δόξα να συνεχίσει με 10 παίκτες. Ο Οδυσσέας Ελύτης πέτυχε δύο ακόμα γκολ με τους Σπανιουδάκη και Αναιρούση για το τελικό 2-4.

Κεραυνός Αφάλωνα-Αστέρας Ιππείου 4-0 (1-0)
Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Κουλουδής, Βερρής, Τσόγγαρη
Παρατηρητής αγώνα: Ανδριώτης

Σοβαρός και συγκεντρωμένος ο Κεραυνός Αφάλωνα νίκησε τον Αστέρα Ιππείου με 4-0 στο Ενωσιακό της Θερμής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με γκολ του Στρατή Δελόλμα. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-0 στην επανάληψη, ενώ τα άλλα δύο γκολ για την ομάδα του Κομνηνού σημείωσαν ο Χαρατσιάρης και ο Κανόγκας. Δεν απείλησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ο Αστέρας Ιππείου.

  Βαθμολογία - 2ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Κεραυνός Αφάλωνα 3 4-0
2. Οδυσσέας Ελύτης 3 4-2
3. Δόξα Πλαγιάς 0 2-4
4. Αστέρας Ιππείου 0 0-4

3ος Όμιλος

Βασιλικά-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-7 (0-4)
Γήπεδο Βασιλικών
Παράσχου, Καραμπάσης, Μποντάκης
Παρατηρητής αγώνα: Ανεμός

Κανένα εμπόδιο δε συνάντησε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής στην έδρα των Βασιλικών, περνώντας εύκολα με σκορ 0-7. Από δύο γκολ σημείωσαν για την ομάδα του Αλεξίου οι Δελόλμας, Φιλιανός και Μαλακός, ενώ ένα ακόμα πέτυχε ο Τσομπανέλλης.

Αχιλλέας Πέτρας-Μεσότοπος 2-3 (0-3)
Γήπεδο Πέτρας
Καρμίρης, Φαναρτζής, Σαρρής
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Σπουδαίο ματς έγινε στην Πέτρα, με τον Μεσότοπο να φεύγει νικητής κόντρα στον Αχιλλέα με σκορ 2-3. Η ομάδα του Ξενοφώντα Χαραλαμπή ήταν πολύ καλή στο πρώτο 45λεπτο, όταν και πέτυχε τρία γκολ με τους Μπριλάκη, Βασίλογλου και Τρυγώνη. Στην επανάληψη, ο Αχιλλέας κατόρθωσε απλώς να μειώσει σε 2-3 με τέρματα των Βλουτή και Γ. Σκαρακάκη.

  Βαθμολογία - 2ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 3 7-0
2. Μεσότοπος 3 3-2
3. Αχιλλέας Πέτρας 0 2-3
4. Βασιλικά 0 0-7

5ος Όμιλος

Γερμανός Καραβαγγέλης-Ατρόμητος Ανεμώτιας 1-8 (1-3)
"Καραβαγγέλειο" Στύψης
Συβρής, Οικονόμου, Καρδάσης
Παρατηρητής αγώνα: Μαλλής

Μεγάλη και άνετη νίκη, με σκορ 1-8, πέτυχε ο Ατρόμητος Ανεμώτιας μέσα στη Στύψη επί του τοπικού Γερμανού Καραβαγγέλη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-3 στο ημίχρονο και διεύρυναν τη νίκη τους στην επανάληψη. Σκόρερς για τον Ατρόμητο οι Τριανταφύλλου (3), Κριτσωτάκης (2), Γκιάτα (2) και Παπουτσιδέλλης, ενώ το γκολ της τιμή για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Πετριώτης.

Όλυμπος Αγιάσου-Άναξος 6-0
"Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Λυρής, Πατσατζής, Μέστρος
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Με το... δεξί ξεκίνησε ο Όλυμπος Αγιάσου τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Λέσβου, επικρατώντας της Ανάξου με 6-0. Χατ τρικ σημείωσε ο Βουρλής και από ένα γκολ πρόσθεσαν για την ομάδα του Στρατή Μυρογιάννη οι Γρ. Χατζέλλης, Στόϊκος και Κούτσας.

  Βαθμολογία - 2ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Ατρόμητος Ανεμώτιας 3 8-0
2. Όλυμπος Αγιάσου 3 6-0
3. Άναξος 0 0-6
4. Γερμανός Καραβαγγέλης 0 1-8

7ος Όμιλος

Αρίων Μήθυμνας-Αίγειρος Μυστεγνών 2-2 (-)
Γήπεδο Μολύβου
Κάντας, Ψύλλος, Καραγιάννης
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Προβλημάτισε ο Αίγειρος Μυστεγνών, καταφέρνοντας στις καθυστερήσεις να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Αρίωνα Μήθυμνας. Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου προηγήθηκε με γκολ του Χατζηβαγιάννη, 2-1, αλλά ο Αρίωνας κατόρθωσε να κάνει την ανατροπή με δύο γκολ των Κουνιάρη (κεφαλιά) και Π. Σοφιάνη (έμμεσο φάουλ), έπειτα από στημένες φάσεις. Το γκολ της ισοφάρισης επιτεύχθηκε από τον Ελευθερίου στα τελευταία λεπτά. Ο Αίγειρος αγωνίστηκε δίχως τους Βλαστέλλη, Βαμβουκλή, Παπακώστα, αλλά τα βρήκε σκούρα, εμφανώς επηρεασμένος και από το ξερό γήπεδο, φανερώνοντας αδυναμίες τις οποίες θα πρέπει να βελτιώσει άμεσα. Οι γηπεδούχοι, αν και έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Κάντα, εύχονται σε όλους που εμπλέκονται με το λεσβιακό ποδόσφαιρο καλή αγωνιστική σεζόν. Πλέον, η πρόκριση θα κριθεί στα ματς των δύο ομάδων κόντρα στον Ανδρονικά Παρακοίλων, όπου θα μετρήσει η καλύτερη επίθεση...

  Βαθμολογία - 5ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Αρίων Μήθυμνας 1 2-2
2. Αίγειρος Μυστεγνών 1 2-2
3. Ανδρονικάς Παρακοίλων 0 0-0

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey