Αίσθηση σε "Μίζεργκαν" και Παράκοιλα!

17/09/2016 - 19:48 Τελευταία τροποποίηση στις 20/09/2016 - 20:23

Με αποτελέσματα που απέδειξαν το πόσο αμφίρροπες ήταν οι αναμετρήσεις, ολοκληρώθηκε η 2η Αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Λέσβου. Ο Όλυμπος Αγιάσου πέρασε με "2" από το "Μίζεργκαν" της Ανεμώτιας, ενώ σπουδαία νίκη πήρε ο Ανδρονικάς στα Παράκοιλα επί του Αρίωνα Μήθυμνας (4-0). Από τα υπόλοιπα ματς, ξεχώρισε η εμφατική νίκη του Οδυσσέα Ελύτη επί του Κεραυνού Αφάλωνα (4-0), αλλά και η πεντάρα της Αναγέννησης Γέρας κόντρα στον Παλλεσβιακό (5-0). 

Οδυσσέας Ελύτης-Κεραυνός Αφάλωνα 4-0 (2-0)
Δουκάκης, Μέστρος, Σαρρής - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Ο Οδυσσέας Ελύτης πήρε τη νίκη επί του Κεραυνού Αφάλωνα (4-0), πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Αρχικά ο Αναιρούσης με εκτέλεση φάουλ και κακή εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα πέτυχε το 1-0, ενώ λίγο αργότερα έγινε και το 2-0 μετά από καλη συνεργασία των επιθετικών των γηπεδούχων και σκόρερ τον Κιούρκο. Στην επανάληψη, ο Κεραυνός Αφάλωνα πίεσε αρκετά ως το 70ο λεπτό, αλλά ο Οδυσσέας Ελύτης στο ίδιο διάστημα παίζοντας με αντεπιθέσεις, θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα. Κάτι που συνέβη αργότερα στο ματς με πέναλτι από τον Μανιό (3-0), ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Αραπαντώνη, ο οποίος έβγαλε ασίστ στον Μανιό για το 4-0.

Αστέρας Ιππείου-Δόξα Πλαγιάς 1-1 (-)
Βασιλακάκης, Κελαϊδίτης, Μποντάκης - Γήπεδο Ιππείου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

O Αστέρας Ιππείου αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 μέσα στην έδρα του κόντρα στη Δόξα Πλαγιάς, που παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να φέρει το ματς στα ίσα με γκολ του Βελούτσου.

  Βαθμολογία - 1ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Οδυσσέας Ελύτης 6 8-2
2. Κεραυνός Αφάλωνα 3 4-4
3. Δόξα Πλαγιάς 1 3-5
4. Αστέρας Ιππείου 1 1-5

Μεσότοπος-Βασιλικά 3-1 (1-1)
Πατσατζής, Βερρής, Ψύλλος - Γήπεδο Μεσοτόπου
Παρατηρητής αγώνα: Μιχαηλίδης

Κακός στο πρώτο μέρος ο Μεσότοπος, βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα Βασιλικά στο ξεκίνημα με γκολ του Ματζέλι, έπειτα από αδράνεια των αμυντικών. Ωστόσο ο Βασίλογλου ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα για τους γηπεδούχους, πετυχαίνοντας με σουτ το 1-1. Στην επανάληψη, ο Ξενοφών Χαραλαμπής ανακάτεψε την τράπουλα και ο Μεσότοπος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Πέτυχε το 2-1 από μια στημένη φάση με τον... ώμο του Ζαγκούρη, ενώ το τελικό διαμόρφωσε με ωραίος σουτ ο Μπριλάκης. Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι με τον Ιωσηφελλη εξ' επαφής, αλλά και καλές ευκαιρίες με τους Βασίλογλου και Βλάμο.

  Βαθμολογία - 3ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Μεσότοπος 6 6-3
2. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 3 7-0
3. Αχιλλέας Πέτρας 0 2-3
4. Βασιλικά 0 1-10

Αναγέννηση Γέρας-Παλλεσβιακός 5-0 (4-0)
Λέκκας, Παράσχου, Φαναρτζής - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Ανώτερη η Αναγέννηση Γέρας, δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον Παλλεσβιακό, παίρνοντας εύκολη νίκη με σκορ 5-0. Καρέ πέτυχε ο Χατζηκλειδαράς, σε μια ιδιαιτέρως παραγωγική ημέρα για εκείνον, ενώ ένα ακόμα τέρμα πρόσθεσε για τους Γεραγώτες ο Παυλέλλης. Ο "Παλλέ" προσπάθησε στο ξεκίνημα, έτρεξε τον αντίπαλο, αλλά μετά το πρώτο εις βάρος του γκολ παρέδωσε τα "όπλα", δεχόμενος τέσσερα μέσα σε ένα 45λεπτο.

  Βαθμολογία - 4ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Αναγέννηση Γέρας 6 6-0
2. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 4-2
3. Απόλλων Δαφίων 0 0-1
4. Παλλεσβιακός 0 2-9

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Όλυμπος Αγιάσου 0-3 (0-1)
Κάντας, Βουλγαρέλλης, Συβρής - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Αίσθηση προκάλεσε το "2" του Ολύμπου Αγιάσου επί του Ατρομήτου Ανεμώτιας μέσα στο "Μίζεργκαν" και μάλιστα με το ευρύ 0-3! Σκόρερς για την ομάδα του Στρατή Μυρογιάννη ο Ψαρρός με δύο γκολ και ο Κούτσας. Οι γηπεδούχοι του Χρήστου Παπαδόπουλου ήταν αρκετά καλοί, όσο και αν δεν αντικατοπτρίζεται από το σκορ, αλλά ο Όλυμπος αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποτελεσματικός στις δικές του τελικές προσπάθειες, φεύγοντας με μεγάλη νίκη από μια δύσκολη έδρα. Πάντως, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας έχει παράπονα από τη διαιτησία του Κάντα, ζητώντας δύο πέναλτι, αλλά η ουσία είναι πως τις δικές του ευκαιρίες δεν τις μετέτρεψε σε γκολ.

Άναξος-Γερμανός Καραβαγγέλης 4-1 (2-0)
Πούλος, Καρδάσης, Λυρής - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρίδης

Η Άναξος εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και πήρε τη νίκη κόντρα στον Καραβαγγέλη Στύψης με 4-1. Μανδάνης και Μπένι πέτυχαν το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Σανταβάς μείωσε σε 2-1. Ακολούθησαν όμως δύο ακόμα γκολ για τους γηπεδούχους από τους Γιοντέρη και Μανδάνη. Η ομάδα της Στύψης είχε δοκάρι με τον Σανταβάς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και αρκετές ελλείψεις.

  Βαθμολογία - 5ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Όλυμπος Αγιάσου 6 9-0
2. Ατρόμητος Ανεμώτιας 3 8-3
3. Άναξος 3 4-7
4. Γερμανός Καραβαγγέλης 0 2-12

 

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Αρίων Μήθυμνας 4-0 (1-0)
Βλουτέλλης, Τσογγάρη, Καρμίρης - Γήπεδο Παρακοίλων
Παρατηρητής αγώνα: Πίνης

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση ο Ανδρονικάς Παρακοίλων, πετυχαίνοντας εμφατική νίκη επί του Αρίωνα Μήθυμνας με σκορ 4-0. Νίκη που γίνεται ακόμα πιο σημαντική, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι Μολυβιάτες είχαν βάλει πολύ δύσκολα την περασμένη εβδομάδα στον Αίγειρο Μυστεγνών (2-2). Ο Μ. Σαμπάνης άνοιξε το σκορ λίγο πριν το ημίωρο με καρφωτή κεφαλιά, ενώ το 2-0 έγινε στο ξεκίνημα της επανάληψης με αυτογκόλ. Τα άλλα δύο τέρματα των νικητών σημείωσε στη συνέχεια ο Χ. Κουτλής.

  Βαθμολογία - 7ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Ανδρονικάς Παρακοίλων 3 4-0
2. Αρίων Μήθυμνας 1 2-2
3. Αίγειρος Μυστεγνών 1 2-2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey