Τρεις "τσέκαραν" εισιτήρια! [pics]

20/09/2016 - 19:01 Τελευταία τροποποίηση στις 23/09/2016 - 16:45

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Φάση ομίλων του Κυπέλλου Λέσβου, με πέντε αναμετρήσεις σήμερα στα γήπεδα της Λέσβου, χωρίς όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού οι προκρίσεις στα προημιτελικά είχαν σχεδόν κριθεί. Οδυσσέας Ελύτης, Διαγόρας Αγ. Παρασκευής και Όλυμπος Αγιάσου "τσέκαραν" από σήμερα εισιτήρια για την 8αδα.

Οδυσσέας Ελύτης-Αστέρας Ιππείου 1-1 (0-0)
Λέκκας, Λυρής, Σαρρής - Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Πολύ ωραίο ματς έγινε στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής, εκεί όπου Οδυσσέας Ελύτης και Αστέρας Ιππείου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Ο Δούκας Καρέτος παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, αλλά η εξέλιξη του αγώνα παραλίγο να μην τον δικαιώσει. Μετά από ένα στείρο πρώτο 45λεπτο, ο Αστέρας Ιππείου κατάφερε να προηγηθεί στο 70ο λεπτό με 0-1 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Γιοβάνης, αποτέλεσμα που θα μπορούσε να διευρύνει αν ο Σταυρινός δεν αστοχούσε σε πέναλτι στο 78ο λεπτό! Στο τελευταίο 10λεπτο ο Οδυσσέας Ελύτης πίεσε ασφυκτικά, αλλά η ομάδα του Ιππείου κρατούσε το 0-1 με... νύχια και με δόντια μέχρι το τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν τελικά δέχθηκε την ισοφάριση από τον Δοματά. Νωρίτερα ο Οδυσσέας Ελύτης είχε χαμένα τετ α τετ, αλλά και δοκάρι με τον Κιούρκο (90').

  Βαθμολογία - 1ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Οδυσσέας Ελύτης 7 9-3
2. Κεραυνός Αφάλωνα 3 4-4
3. Αστέρας Ιππείου 2 2-6
4. Δόξα Πλαγιάς 1 3-5

 

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Μεσότοπος 3-1 (2-0)
Κουκούλας, Καρμίρης, Κάντας - Γήπεδο Αγίας Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Πελέκος

Στο ματς που έκρινε την πρόκριση στον 2ο Όμιλο, ο Διαγόρας -που αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του- βρήκε απέναντί του έναν αξιόμαχο Μεσότοπο. Η ομάδα του Στρατή Αλεξίου ωστόσο πήρε τη νίκη με 3-1 και έκανε το τρία στα τρία στον όμιλο. Ο Μαλακός άνοιξε το σκορ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 πριν την ανάπαυλα. Οι φιλοξενούμενοι πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την υπόδειξη αυτή του Κουκούλα. Η ομάδα του Ξενοφώντα Χαραλαμπή κατάφερε στην επανάληψη να μειώσει σε 2-1 με γκολ του Μαστραντωνά, ενώ ζήτησε αργότερα πέναλτι σε πιθανό χέρι εντός περιοχής, με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι. Το 3-1 έγινε από τον Τσομπανέλλη, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν στη διάρκεια του αγώνα δύο δοκάρια με τους Δελόλμα και Τσομπανέλλη. 

  Βαθμολογία - 3ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 9 17-2
2. Μεσότοπος 6 7-6
3. Αχιλλέας Πέτρας 0 3-10
4. Βασιλικά 0 1-10

Παλλεσβιακός-Απόλλων Δαφίων 2-3 (2-1)
Μπάλιακα, Μεστρός, Κελαϊδίτης - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Τσαγκάρης

Ανατροπή σημειώθηκε στο Γήπεδο Λουτρών, σε ένα πολύ αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε Παλλεσβιακό και Απόλλωνα Δαφίων, το οποίο έληξε με 2-3 υπέρ της ομάδας του Λεκανοπεδίου. Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Πιττού αναγκάστηκαν πάντως να αγωνιστούν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ουσιαστικά, χωρίς τερματοφύλακα. Για τις ανάγκες της αναμέτρησης, κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο ποδοσφαιριστής Δουλουμπέκης! Πάντως ο "Παλλέ" προηγήθηκε 1-0 με τον Τσομπανέλλη, αλλά ο Γαβριήλ ισοφάρισε άμεσα σε 1-1. Πριν την ανάπαυλα ωστόσο, η ομάδα της Μυτιλήνης πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 2-1, χάρη σε δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τσομπανέλλη. Στην επανάληψη όμως, η ομάδα των Δαφίων κατάφερε όχι απλά να φέρει εκ νέου το ματς στα ίσια με τον Μαραγκό, αλλά με το δεύτερο προσωπικό γκολ του "κανονιέρη" της στη γραμμή κρούσης, να πάρει και τη νίκη με σκορ 2-3! 

  Βαθμολογία - 4ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Αναγέννηση Γέρας 6 6-0
2. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 6 6-3
3. Απόλλων Δαφίων 3 4-5
4. Παλλεσβιακός 0 3-13

Όλυμπος Αγιάσου-Γερμανός Καραβαγγέλης 8-0 (3-0)
Πατσατζής, Τσογγάρη, Γάκος - "Χριστοφίδειο" Αγιάσου
Παρατηρητής αγώνα: Παπουτσέλλης

Πρώτος με τρία στα τρία ο Όλυμπος Αγιάσου, πήρε εύκολη νίκη επί του αδύναμου Γερμανού Καραβαγγέλη με σκορ 8-0! Η ομάδα του Στρατή Μυρογιάννη ήταν εμφανώς καλύτερη και έφτασε στο τρίτο κατά σειρά τρίποντο στον όμιλο με χατ τρικ του Κούτσα, δύο γκολ από Ψαρρό και Βουρλή και ένα του Στόϊκου. Ο Όλυμπος μάλιστα είχε και χαμένο πέναλτι με τον Βουρλή.

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Άναξος 7-0 (2-0)
Βουλγαρέλλης, Μποντάκης, Πούλος - "Μίζεργκαν" Ανεμώτιας
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Με το ευρύ 7-0 "σκόρπισε" ο Ατρόμητος Ανεμώτιας την Άναξο, αναζητώντας τα πολλά τέρματα για να διεκδικήσει το προνομιούχο εισιτήριο του καλύτερου δεύτερου από τους έξι 4άρηδες ομίλους της Α' Φάσης στο Κύπελλο Λέσβου. Η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και στη συνέχεια πέτυχε πέντε ακόμα γκολ. Χατ τρικ σημείωσε ο Νερατζής, δύο γκολ πέτυχε ο Νανίδης, ενώ από ένα σκόραραν Τριανταφύλλου και Νταής.

  Βαθμολογία - 5ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Όλυμπος Αγιάσου 9 17-0
2. Ατρόμητος Ανεμώτιας 6 15-3
3. Άναξος 3 4-14
4. Γερμανός Καραβαγγέλης 0 2-20

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey