Αναμενόμενες προκρίσεις!

21/09/2016 - 19:06 Τελευταία τροποποίηση στις 22/09/2016 - 01:09

Κεραυνός Αφάλωνα-Δόξα Πλαγιάς 1-4 (1-2)
Παντελαίων, Καρμίρης, Γάκος - Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής
Παρατηρητής αγώνα: Ανδριώτης

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικό ματς, η Δόξα Πλαγιάς έκανε την έκπληξη, φεύγοντας με εμφατικό "2" κόντρα στον Κεραυνό Αφάλωνα, σε ματς που πραγματοποιήθηκε στη Θερμή. Η ομάδα του Γιώργου Κομνηνού μπορεί να προηγήθηκε με τον Βαρνά, όμως ο Βελούτσος ισοφάρισε άμεσα και ο Χαλδέζος έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενος πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, η ομάδα του Μανώλη Φωτέλλη πέτυχε δύο ακόμα τέρματα. Αρχικά ο Βελούτσος με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, πέτυχε το 1-3 και στη συνέχεια ο Χαλδέζος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το τελικό 2-4. Ο Κεραυνός δημιούργησε φάσεις, αλλά δύο φορές η μπάλα προσέκρουσε στα δοκάρια της αντίπαλης εστίας.

  Βαθμολογία - 1ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Οδυσσέας Ελύτης 7 9-3
2. Δόξα Πλαγιάς 4 7-6
3. Κεραυνός Αφάλωνα 3 5-8
4. Αστέρας Ιππείου 2 2-6

Πολιχνίτος-Αρίων Παλαιοκήπου 1-0 (1-0)
Δουκάκης, Μεστρός, Τσογγάρη - Γήπεδο Πολιχνίτου
Παρατηρητής αγώνα: Ανεμός

Ένα γκολ του Ντούμα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήταν αρκετό για τον Πολιχνίτο, στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αρίωνα Παλαιοκήπου. Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμα τους, όμως σε δύο περιπτώσεις η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι, από προσπάθειες των Καββαδά και Λόκο.

Αιγέας Πλωμαρίου-Φίλια 5-0 (0-0)
Κάντας, Λυρής, Σαρρής - "Μιχαλέλλειο" Πλωμαρίου
Παρατηρητής αγώνα: Σιμιτζής

Σε ένα ματς με πάρα πολλές ευκαιρίες, ο Αιγέας Πλωμαρίου νίκησε τη Φίλια με 5-0, έστω και αν χρειάστηκε 52 λεπτά μέχρι να ανοίξει το σκορ ο Χρυσάφης. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το 2-0 λίγο αργότερα, ενώ ο Γιαννίκος με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή στο "Γ" ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Τα άλλα δύο τέρματα της ομάδας του Στέλιου Μουντανάρη σημείωσε ο Αγιακάτσικας, που όσο... μεγαλώνει γίνεται δεινός εκτελεστής! Σε ένα ματς πάντως που έληξε με 5-0, ο διαιτητής Κάντας κατόρθωσε πάλι να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς, με τους ανθρώπους της Φίλιας να "βράζουν" από τη συμπεριφορά του "άρχοντα" της αναμέτρησης εντός του αγωνιστικού χώρου.

  Βαθμολογία - 2ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Αιγέας Πλωμαρίου 9 15-0
2. Πολιχνίτος 6 6-8
3. Φίλια 3 5-11
4. Αρίων Παλαιοκήπου 0 1-8

Αχιλλέας Πέτρας-Βασιλικά 5-0 (1-0)
Πούλος, Κελαϊδίτης, Ψύλλος - Γήπεδο Πέτρας
Παρατηρητής αγώνα: Μαλλής

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το ματς ο Αχιλλέας Πέτρας, που... ξεμπούκωσε στην επανάληψη και έφτασε σε μια εμφατική νίκη με 5-0 κόντρα στα φιλότιμα Βασιλικά. Το σκορ άνοιξε ο Χαλκιώτης στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο ημίχρονο, με την είσοδο των αδερφών Σκαρακάκη στο ματς, η ομάδα του Ιγνάτη Παγίδα σκόραρε ακόμη τέσσερα τέρματα. Αρχικά ο Πάντας έκανε το 2-0, ο Γ. Σκαρακάκης πέτυχε το 3-0, ο Χαλκιώτης το 4-0 και ο Πάντας, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, το τελικό 5-0. Μελανό σημείο η αποβολή του Απ. Γρούβα, πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς ως αλλαγή. Ντεμπούτο πραγματοποίησε ο νεαρός Άλφρεντ Νούτσερ, μόλις 17 ετών, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αποτέλεσε σημαντικό κέρδος για τον Αχιλλέα Πέτρας.

  Βαθμολογία - 3ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 9 17-2
2. Μεσότοπος 6 7-6
3. Αχιλλέας Πέτρας 3 8-10
4. Βασιλικά 0 1-15

Αναγέννηση Γέρας-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 3-0 (2-0)
Μποντάκης, Παράσχου, Καραμπάσης - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Πρώτη και καλύτερη η Αναγέννηση Γέρας στον 4ο Όμιλο, νίκησε και τον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους με σκορ 3-0.  Μόλις στο 7' ο Χατζηκλειδαράς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Παναγιώτη Αφαλωνιάτη και τρία λεπτά αργότερα ο Τρεμούλας πέτυχε το 2-0, καθαρίζοντας από νωρίς την υπόθεση - νίκη. Το τελικό 3-0 σημειώθηκε στην επανάληψη με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χατζηκλειδαρά.

  Βαθμολογία - 4ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Αναγέννηση Γέρας 9 9-0
2. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 6 6-6
3. Απόλλων Δαφίων 3 4-5
4. Παλλεσβιακός 0 3-13

Βύρων Μόριας-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 4-2 (2-1)
Βλουτέλλης, Φαναρτζής, Βουλγαρέλλης - Γήπεδο Κ. Τρίτους
Παρατηρητής αγώνα: Ψαρρόπουλος

Πολύ όμορφο ματς στο Γήπεδο Κάτω Τρίτους, όπου ο Βύρων Μόριας ως τυπικά γηπεδούχος κέρδισε την Προοδευτική Σκ. Καλλονής με 4-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά ως καλύτερη 2η ομάδα. Ο αγώνας ξεκίνησε με χαμένο πέναλτι για την Προοδευτική, μόλις στο 5ο λεπτό. Η ομάδα του Γιώργου Κουτρομπίλα προηγήθηκε λίγο αργότερα 1-0 με γκολ του Χατζησπύρου, ενώ το 2-0 σημειώθηκε με αυτογκόλ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 πριν την ανάπαυλα με τον Τσεσμελή. Στην επανάληψη, η "Πρόο" έφερε το ματς στα ίσα με γκολ του Ρομέο, αλλά στη συνέχεια μίλησε η εκτελεστική δεινότητα του Χατζησπύρου, που με δύο ακόμα προσωπικά τέρματα, πέτυχε χατ τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Αετός Λουτρών-Ορφέας Κεραμειών 6-0 (3-0)
Πατσατζής, Βερβέρης, Συβρής - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Καλλίας

Ο Αετός επιβλήθηκε στα Λουτρά του Ορφέα Κεραμειών, στην... κοινή από φέτος έδρα των δύο ομάδων. Οι γηπεδούχοι δε δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα και πέτυχαν από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο, κατακτώντας παράλληλα και την πρωτιά στον 6ο Όμιλο. Δύο τέρματα σημείωσε ο Καλλιματζέρος, άλλα δύο πρόσθεσε ο Σκαλοχωρίτης και από ένα ακόμα οι Κρητικός και Σιαδήμας.  

  Βαθμολογία - 6ος Όμιλος Β. Γκολ
1. Αετός Λουτρών 7 12-1
2. Βύρων Μόριας 7 8-5
3. Προοδευτική Σκ. Καλλονής 3 2-5
4. Ορφέας Κεραμειών 0 2-5

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey