Τα ζευγάρια στους "8" του Κυπέλλου Λέσβου

21/09/2016 - 19:28 Τελευταία τροποποίηση στις 21/09/2016 - 19:40

Έγιναν γνωστά τα ζευγάρια στα προημιτελικά του Κυπέλλου Λέσβου, μετά τη διεξαγωγή σχεδόν όλων των αγώνων για την 3η Αγωνιστική της φάσης των Ομίλων. Μοναδική εκκρεμότητα στον 7ο Όμιλο, με τον αγώνα μεταξύ Αίγειρου Μυστεγνών και Ανδρονικά Παρακοίλων, που διεξάγεται αύριο (22/9, 17:15), με την ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου να θέλει αποκλειστικά τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που αν καταφέρει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους πρωταθλητές, θα προκριθεί, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη. Να σημειωθεί ότι ο πρώτος αυτού του ομίλου θα αγωνιστεί στους "8" στην έδρα του Οδυσσέα Ελύτη.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια που προέκυψαν είναι αρκετά ενδιαφέροντα. Από χθες είχε γίνει γνωστό το σπουδαίο ματς μεταξύ Διαγόρα και Ολύμπου Αγιάσου, στην Αγία Παρασκευή. Σήμερα, έμαθαν αντιπάλους και οι υπόλοιπες ομάδες. Ο Αετός θα υποδεχθεί στα Λουτρά τον Αιγέα Πλωμαρίου και η Αναγέννηση Γέρας θα αντιμετωπίσει τον Βύρωνα Μόριας, που προκρίνεται ως καλύτερος 2ος, συγκεντρώνοντας 7 βαθμούς, αφήνοντας έτσι στα... κρύα του λουτρού τον Ατρόμητο Ανεμώτιας. 

Οι αγώνες της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, είναι νοκ άουτ και σε ενδεχόμενη ισοπαλία ακολουθεί ημίωρη παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

Προημιτελικοί (25/9):

Οδυσσέας Ελύτης (1ος) - Νικητής 7ου Ομίλου (Αίγειρος Μυστεγνών ή Ανδρονικάς Παρακοίλων)
Αετός Λουτρών (6ος) - Αιγέας Πλωμαρίου (3ος)
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής (3ος) - Όλυμπος Αγιάσου (5ος)
Αναγέννηση Γέρας (4ος) - Βύρων Μόριας (Καλ. 2ος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey