Στους "4" ο Αίγειρος Μυστεγνών [pics]

25/09/2016 - 14:08 Τελευταία τροποποίηση στις 25/09/2016 - 18:12

Από το Γήπεδο Λουτρών άνοιξε η αυλαία των προημιτελικών του Κυπέλλου Λέσβου, με τον Αίγειρο Μυστεγνών να παίρνει την πρόκριση επί του Οδυσσέα Ελύτη, νικώντας με σκορ 1-5. Στα υπόλοιπα ματς, ο Αετός Λουτρών υποδέχεται τον Αιγέα Πλωμαρίου, ο Διαγόρας φιλοξενεί στην Αγία Παρασκευή τον Όλυμπο Αγιάσου, ενώ η Αναγέννηση Γέρας κοντράρεται στον Παπάδο με τον Βύρωνα Μόριας. 

Οδυσσέας Ελύτης-Αίγειρος Μυστεγνών 1-5 (0-2)
Μποντάκης, Συβρής, Δουκάκης - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Μέτριο ματς στο πρώτο μέρος, με τον Αίγειρο να αποδεικνύεται κυνικός, σκοράροντας στις δύο ευκαιρίες που δημιούργησε. Ο Αλαγιάννης πέτυχε το 0-1, λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με ατομική προσπάθεια και ψύχραιμο πλασέ στην έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα. Η ομάδα των Μυστεγνών έκανε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και το 0-2, μετά από φάση διαρκείας, κατά την οποία ο κίπερ Γιαννίκος απέκρουσε δυνατό σουτ του Βλαστέλλη και εν συνεχεία πλασέ του Συβρή, χωρίς να μπορεί να βρει απάντηση και στο βολέ του Αλαγιάννη πάνω στη γραμμή. Να σημειωθεί ότι ο Οδυσσέας Ελύτης αγωνιζόταν στη συγκεκριμένη φάση με 10 παίκτες, λόγω του τραυματισμού του Βαργεμέζη, στον οποίο προσφέρονταν οι πρώτες βοήθειες και αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στην επανάληψη, ο Λεονταρίδης με κεφαλιά έκανε το 0-3 και λίγο αργότερα ο Αραπαντώνης μείωσε με σουτ σε 0-3. Το ματς άνοιξε και Και ο Βλαστέλλης πέτυχε από κοντά το 1-4, ενώ ο Συβρής διαμόρφωσε το 1-5.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey