Πέρασαν Αετός, Διαγόρας και Αναγέννηση!

25/09/2016 - 18:12 Τελευταία τροποποίηση στις 26/09/2016 - 12:19

Σπουδαία ματς με χορταστικό θέαμα πραγματοποιήθηκαν στη συνέχεια των προημιτελικών. Αετός Λουτρών, Διαγόρας Αγίας Παρασκευής και Αναγέννηση Γέρας "τσέκαραν" εισιτήριο για τους "4" του θεσμού, εκεί όπου από νωρίς το μεσημέρι τους περίμενε ο Αίγειρος Μυστεγνών.

Αετός Λουτρών-Αιγέας Πλωμαρίου 1-0 (1-0)
Κουκούλας, Μπάλιακα, Μεστρός - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Κελαϊδίτης

Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Γήπεδο Λουτρών, εκεί όπου ο τοπικός Αετός πήρε την πρόκριση κόντρα στον Αιγέα Πλωμαρίου, νικώντας με 1-0. Κατάμεστες οι κερκίδες, με τους φιλάθλους να παρακολουθούν πολύ ωραίο ματς. Παρά το γεγονός πως ο Αιγέας ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, οι γηπεδούχοι του Θεαγένη Διονυσάτου βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Ευαγγέλου, παίρνοντας προβάδισμα με 1-0, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Αετός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, διατηρώντας την πρωτοπορία μέχρι το τέλος, χάρη και στην πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα Παυλή. Χαμένες ευκαιρίες από τον Άνταμ Γκουνλού για λογαριασμό του Αιγέα, ωστόσο η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ, που αναζητούσε και μοιραία έμεινε εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Λέσβου. 

Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Όλυμπος Αγιάσου 4-3 (1-2)
Λέκκας, Λυρής, Βουλγαρέλλης - Γήπεδο Αγ. Παρασκευής
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Χορταστικό ματς στην Αγία Παρασκευή, εκεί όπου ο γηπεδούχος Διαγόρας πέτυχε μεγάλη ανατροπή και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης εις βάρος του Ολύμπου, επικρατώντας με 4-3. Η ομάδα της Αγιάσου έπαιξε για ακόμα μία φορά εξαιρετικά το παιχνίδι της και με κόντρα επιθέσεις αιφνιδίασε τον Διαγόρα. Ο Καλουτζής σε μία από αυτές άνοιξε το σκορ (0-1) και στο 20ο λεπτο ο Κούτσας έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ωστόσο οι παίκτες του Στρατή Αλεξίου μείωσαν άμεσα σε 1-2, με σκόρερ τον Μαλακό λίγο πριν το ημίωρο, μπαίνοντας ξανά στη διεκδίκηση του ματς. Στην επανάληψη, ο Όλυμπος πέτυχε και τρίτο γκολ, με τον Κούτσα να εκμεταλλεύεται τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Τσομπανέλλη και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να δίνει ξανά διαφορά δύο τερμάτων, με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Αλλά στο τελευταίο 20λεπτο, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής πίεσε ασφυκτικά, κλείνοντας στα καρέ του τον αντίπαλο και φτάνοντας σε μια τεράστια νίκη-πρόκριση, που σίγουρα θα αποτελέσει και ένεση ηθικού για τη συνέχεια. Αρχικά, ο Διαγόρας μείωσε με τον Μαλακό (65'), έπειτα ισοφάρισε με τον Δελόλμα (70') και ελάχιστα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90', ο ίδιος παίκτης έγραψε το τελικό 4-3, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Αναγέννηση Γέρας-Βύρων Μόριας 3-2 (3-0)
Κουλουδής, Βερρής, Ψύλλος - Γήπεδο Παπάδου
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

Τα εύκολα... δύσκολα έκανε η Αναγέννηση Γέρας, που με μεστό ποδόσφαιρο στα πρώτα 45 λεπτά, κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 3-0 επί του Βύρωνα Μόριας, χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Παυλέλλης (1-0), Τάκας με πέναλτι (2-0) και ξανά Παυλέλλης. Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Αφαλωνιάτη πίστεψαν πως το ματς τέλειωσε, αλλά παρά το εις βάρος του σκορ, ο Βύρων Μόριας δεν τα παράτησε, πίεσε και κατάφερε να μειώσει με τον Σαμιακό σε 3-1, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο ίδιος παίκτης έκανε και το 3-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Τελικά όμως το σκορ δεν άλλαξε και η Αναγέννηση Γέρας συμπλήρωσε έτσι με αυτή τη νίκη-πρόκριση, το παζλ των ημιτελικών του Κυπέλλου Λέσβου.

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey