Προκρίθηκαν Αετός, Όλυμπος και Ανδρονικάς!

16/09/2017 - 19:23 Τελευταία τροποποίηση στις 16/09/2017 - 20:43

Πρεμιέρα στο Κύπελλο Λέσβου, με τις συναντήσεις της Α' Φάσης της διοργάνωσης να ξεκινούν σήμερα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται αύριο, όπου ξεχωρίζει ο αγώνας (17/9, 16:00) στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, εκεί όπου ο γηπεδούχος φέτος Ατρόμητος Ανεμώτιας θα αναμετρηθεί με τον Αίγειρο Μυστεγνών. Παράλληλα θα διεξαχθούν οι συναντήσεις μεταξύ Ταξιάρχη Μανταμάδου-Μεσοτόπου και Ορφέα Κεραμειών-Πολιχνίτου στο Γήπεδο Λουτρών. 

Σήμερα, ο Αετός Λουτρών επιβλήθηκε του Οδυσσέα Ελύτη (2-0), ο Όλυμπος Αγιάσου πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής (0-2), ενώ στο πιο παραγωγικό ματς ως τώρα ο Ανδρονικάς Παρακοίλων πήρε παλικαρίσια πρόκριση μέσα επί του Κεραυνού Αφάλωνα (2-3).

Α' Φάση (16-17/9)

Κεραυνός Αφάλωνα-Ανδρονικάς Παρακοίλων 2-3 (1-2)
Μποντάκης, Μεστρός Τσογγάρη - "Καραπαναγιώτειο" Μόριας
Παρατηρητής αγώνα: Ντουνιάς

Σπουδαίο ματς έγινε στο "Καραπαναγιώτειο" της Μόριας, με τον Ανδρονικά να επικρατεί με 2-3 του Κεραυνού Αφάλωνα, παίρνοντας την πρόκριση. Δύο λάθη στην άμυνα "καταδίκασαν" τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο από πολύ νωρίς. Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Χρήστος Κουτλής εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία αμυντικών και τερματοφύλακα, κάνοντας με ψύχραιμο πλασέ το 0-1. Στο 12' ο Γιώργος Σαμπάνης επιχείρησε μακρινή μπαλιά από πολύ πίσω, ο τερματοφύλακας Τσομπανέλλης δεν εκτίμησε σωστά την πορεία της μπάλας, η οποία τον προσπέρασε, με τον Φινφίνη να τη σπρώχνει στα δίχτυα με κεφαλιά για το 0-2! Η ομάδα του Στρατή Μυρογιάννη μείωσε λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου με ωραίο σουτ του Ζαφείρη Χαρατσιάρη σε 1-2. Στην επανάληψη, ο Κεραυνός διαμαρτυρήθηκε για σπρώξιμο πάνω στον Κανόγκα εντός περιοχής, με τον διαιτητή Μποντάκη να δίνει συνέχεια στο ματς. Σε μια από τις φαρμακερές της επιθέσεις, η ομάδα του Μάκη Σαμπάνη πέτυχε και τρίτο γκολ με το δεύτερο προσωπικό του Χρήστου Κουτλή για το 1-3. Στο 89' ο Κεραυνός μείωσε στο τελικό 2-3 με γκολ του Σαμιακού, έπειτα από ασίστ "πάρε-βάλε" του Κανόγκα.

Αετός Λουτρών-Οδυσσέας Ελύτης 2-0 (0-0)
Δουκάκης, Λυρής, Βλουτέλλης - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Χρόνης

Δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο Αετός Λουτρών απέναντι στον Οδυσσέα Ελύτη, παρότι σκόραρε και τα δύο γκολ του στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Θεαγένη Διονυσάτου ήταν καλύτερη, είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί και νωρίτερα, ενώ δεν απειλήθηκε από τον αντίπαλό της, που ωστόσο κρατούσε μακριά από την εστία του τον Αετό για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Το σκορ άνοιξε ο Ευαγγέλου με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και το 2-0 έγραψε επίσης με κεφαλιά ο Κοντονίκας.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Όλυμπος Αγιάσου 0-2 (0-0)
Βουρανής, Βερρής, Ψύλλος - Γήπεδο Σκ. Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Σταυρινός

Ο Όλυμπος άργησε να... συνηθίσει στο ξερό γήπεδο της Σκάλας Καλλονής και το πρώτο ημίχρονο απέναντι στην τοπική Προοδευτική ήταν μέτριο, χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στην επανάληψη, ένα μακρινό σουτ του Λυγέλλη έκανε τη διαφορά, με την μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας της "Πρόο" για το 0-1. Το τελικό 0-2 σημείωσε ο Πετρουζέλλης, έπειτα από δική του άστοχη εκτέλεση πέναλτι, παίρνοντας το ριμπάουντ και σκοράροντας με κοντινό πλασέ. 

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Μεσότοπος (17/9 - 16:00)
Πατσατζής, Οικονόμου, Φαναρτζής - Γήπεδο Μανταμάδου
Παρατηρητής αγώνα: Γιουβανάκης

Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αίγειρος Μυστεγνών (17/9 - 16:00)
Κουκούλας, Μπάλιακα, Καρμίρης - Στάδιο "Κ. Κεντέρης" Καλλονής
Παρατηρητής αγώνα: Σταθάκης

Ορφέας Κεραμειών-Πολιχνίτος (17/9 - 16:00)
Συβρής, Βασιλακάκης, Πούλος - Γήπεδο Λουτρών
Παρατηρητής αγώνα: Πηγάσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey