Εύκολα τα φαβορί, στην παράταση ο Διαγόρας

10/10/2021 - 21:24 Τελευταία τροποποίηση στις 10/10/2021 - 22:12

Εύκολες νίκες με αρκετά γκολ σημείωσαν τα φαβορί στην Α φάση του κυπέλλου Λέσβου.

Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι, ο Διαγόρας λύγισε στην παράταση την Φίλια με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 35 με τον Κουνιάρη κόντρα στην ροή του αγώνα. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μέσα σε πέντε λεπτά ανέτρεψαν το σκορ με γκολ που σημείωσαν ο Βέντος και ο Μουτζούρης, ενώ λίγο πριν την λήξη του αγώνα ο Παπαγεωργίου ισοφάρισε για την ομάδα του οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση.Στο 101' ο Καβαλίκας πέτυχε το τελικό 3-2 χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα της Αγ. Παρασκευής.

Στα Λουτρά, ο Αετός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Αρίων κερδίζοντας εύκολα 4-0. Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Τσομπανέλλης, Χρυσάφης, Μιχαλάκης και Βλαστέλλης.

Στην Πέτρα ο Οδυσσέας Ελύτης νίκησε άνετα με σκορ 4-0 τον Αχιλλέα. Χατ-τρικ πέτυχε ο Στρατής Πολύζος, ενώ το τέταρτο γκολ προήλθε από τον Μανιό. Οι δυο σκορερς είχαν και από ένα δοκάρι.

Ο Ατρόμητος Ανεμωτιας πήρε την πρόκριση κόντρα στον Απόλλων Δαφίων με σκορ 3-2.

Ο ΑΟ Μεσοτόπου πήρε την πρόκριση στην Β φάση του κυπέλλου χωρίς να αγωνιστεί, αφού η ομάδα του Αστέρα Νικης δεν προσήλθε στο γήπεδο, όπως είχε ενημερώσει με έγγραφο της την ΕΠΣΛ από την Παρασκευή.

Στα χθεσινά παιχνίδια, ο Όλυμπος πέρασε εύκολα από την έδρα του Κεραυνού επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. Σκόρερς για την ομάδα της Αγιάσου οι Στέλιος Τσομπανέλλης, Συβρής, Ξυνός (2) και ένα αυτογκόλ.

Η Προοδευτική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Ανδρονικά στην κανονική διάρκεια του αγώνα και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση και αυτή στην παράταση με 3-2. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Γιατζιτζογλου, Καραγιάννης και Κοκκινέλλης, ενώ για την ομάδα των Παρακοιλων οι Τσίγκας και Γ. Σαμπάνης.

Τέλος, ο Αλκιβιάδης πήρε μεγάλη νίκη με 1-4 απέναντι στην ομάδα της Γέρας η οποία ωστόσο βρίσκεται ακόμα σε στάδιο ολοκλήρωσης του ρόστερ. Τριανταφυλλόπουλος, Σιμόνι, Χατηβαγιάννης και Ανηφόρου βρήκαν δίχτυα για την φιλοξενούμενη ομάδα, ενώ το γκολ της Αναγέννησης σημείωσε ο νεαρός Κουβέρης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey