Ο Χ. Γραμμός απέσυρε το όνομά του για τον "Ταρλά"

26/03/2015 - 15:27

Η δημόσια διαβούλευση για το... νέο όνομα του Σταδίου Μυτιλήνης συνεχίζεται, ωστόσο από αυτή αποχώρησε το ονοματεπώνυμο του Χάρη Γραμμού, έπειτα από προσωπική του παράκληση.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Λέσβου «έπειτα από προσωπική παράκληση του κ. Χάρη Γραμμού, το όνομα του αφαιρείται από την δημόσια διαβούλευση για την ονοματοδοσία του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης. Όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή του “η αγάπη για τον τόπο, και ο σεβασμός προς τους συντοπίτες” αποτέλεσαν το μοναδικό κριτήριο της απόφασής του, η οποία είναι απόλυτα σεβαστή." Ωστόσο, ο ίδιος με πρότασή του επιθυμεί ένα που να αντιπροσωπεύει τον τόπο και η Δημοτική Αρχή στη θέση του τοπθέτησε στη διαβούλευση το “Παλλεσβιακό Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης». 

Το "SL" και η "ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ" έχουν καταθέσει εδώ και ημέρες τη δική τους πρόταση για την ονοματοδοσία του Σταδίου Μυτιλήνης, προτείνοντας να τιμηθούν πρόσωπα τους αθλητισμού που θα δώσουν όμως τα ονόματά τους στις θύρες του Σταδίου, όπως γίνεται με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, θεωρώντας πως ο τουρκικής προέλευσης "Ταρλάς", επιχείρημα που τέθηκε από τη δημοτική αρχή για να επιχειρηματολογήσει υπέρ της αλλαγής, δε θα έπρεπε να ενοχλεί κανέναν. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που ο Δήμος Λέσβου αποφάσισε να δώσει το λόγο στην τοπική κοινωνία θα ήταν περισσότερο φρόνιμο να ξεκινήσει με δημόσια διαβούλευση για το αν αρχικά υπάρχει διάθεση να αλλάξει το όνομα "Ταρλάς"...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey