Και επίσημα στον "Ταρλά" ο τελικός!

23/04/2015 - 16:05 Τελευταία τροποποίηση στις 23/04/2015 - 16:13

Η ΕΠΣ Λέσβου προχώρησε στον επανορισμό του τελικού ανάμεσα στους πρωταθλητές Λέσβου και Λήμνου, αυτή τη φορά στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, μετά από την πρωτοβουλία του Δημάρχου Σπύρου Γαληνού, που το πήρε... πάνω του και έβαλε στη θέση του το συνεταιρι8σμό της Super League, ο οποίος αρχικά είχε αρνηθεί να κάνει δεκτό το αίτημα της Ένωσης!

Όπως διαβάσατε χθες στο "SL", στο αποκαλυπτικό χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το δημοτικό συμβούλιο, η ΕΠΣΛ πήρε το "Ok" από τον Δήμαρχο Λέσβου για να γίνει ο τελικός στον "Ταρλά". Και πριν λίγη ώρα εκδόθηκαν και οι άδειες διεξαγωγής του αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί οριστικά και αμετάκλητα στο Στάδιο της πόλης μας, με ώρα έναρξης τις 16:45.

Έτσι, Διαγόρας Αγίας Παρασκευής και Ηρακλής Ατσικής θα μονομαχήσουν για τον τίτλο και το πολυπόθητο εισιτήριο της συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου προς τη Γ' Εθνική, στον ανακαινισμένο "Ταρλά". Μια νίκη ουσιαστικά της λογικής έναντι του παραλόγου και μια επικοινωνιακή επιτυχία της διοίκησης Ψαρρόπουλου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου απέναντι στην ακαμψία, την αλαζονεία και τον υπέρμετρο εγωισμό, όλων όσοι επιχειρούν να καταδυναστεύσουν με τις συμπεριφορές τους το ίδιο το λεσβιακό ποδόσφαιρο, θεωρώντας λανθασμένα πως τους ανήκει ολοκληρωτικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey