Πάνω από 100 παιδιά στην προεπιλογή των Μικτών

27/09/2016 - 14:18

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (26/9) στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής η πρώτη συγκέντρωση – προεπιλογή των υποψηφίων ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Λέσβου, μετά από πρόσκληση που απέστειλε η αντίστοιχη Επιτροπή της Ένωσης.

Στις προπονήσεις έλαβαν μέρος περίπου 100 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονταν από 20 αθλητικά σωματεία του νησιού. Ο προπονητής των Μικτών ομάδων Παναγιώτης Μαστέλλος, μαζί με τους συνεργάτες του, προέβησαν στις απαραίτητες δοκιμές για την τελική επιλογή των ποδοσφαιριστών, που θα στελεχώσουν τις Μικτές κατά την αγωνιστική περίοδο 2016–17, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένοι τόσο από τη συμμετοχή όσο και από το επίπεδο των νεαρών παικτών.

Η Επιτροπή Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Λέσβου, σε ανακοίνωσή της, συγχαίρει όλα τα σωματεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της, αποδεικνύοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ομάδων τους και την αναβάθμιση του λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Σημειώνεται, ότι η προεπιλογή θα συνεχιστεί και με επόμενες δοκιμές, ώστε να γίνει η τελική επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τις Μικτές ομάδες και θα εκπροσωπήσουν την ΕΠΣ Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey