Ο τίτλος στο 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης [pics & vid]

15/02/2017 - 12:27 Τελευταία τροποποίηση στις 15/02/2017 - 20:23

Σε ένα χορταστικό τελικό, που πραγματοποιήθηκε στο "Καραπαναγιώτειο" Γήπεδο Μόριας, το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης επικράτησε με το ευρύ 5-1 του ΓΕΛ Καλλονής, κατακτώντας τον τίτλο του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στη Λέσβο.

Παρουσία δεκάδων μαθητών, που δημιούργησαν μια εξαιρετική και άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, με συνθήματα, παλμό και ζεστό χειροκρότημα, το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης έφτασε σε μια απόλυτα δίκαιη νίκη, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα του σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Αγωνιστικά, το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς για το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης με γκολ του Ρενάτο Χότζα, έπειτα από όμορφη ατομική προσπάθεια του Παλαμουτσή, στο 12ο λεπτό. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 19' οι δυο τους άλλαξαν ρόλους, συνεργαζόμενοι άψογα για το 2-0. Ο Χότζα εκτέλεσε κόρνερ και ο Παλαμουτσής με κεφαλιά έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Το ΓΕΛ Καλλονής αντέδρασε άμεσα, μειώνοντας με όμορφη λόμπα από μακριά του Χατζηδιάκου στο 22ο λεπτό, δίνοντας νέο ενδιαφέρον της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη, το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης ήταν καθηλωτικό και στο 37ο λεπτό (οι ομάδες αγωνίζονται σε δύο 35λεπτα) ο Σφαμιδάκης δέχτηκε όμορφη κάθετη πάσα από τον Παλαμουτσή, πλασάροντας σωστά για το 3-1. Στο 45', σε ανάλογη φάση, ο Παλαμουτσής και πάλι βρήκε στο χώρο τον Σφαμιδάκη, που με ωραίο πάρσιμο της μπάλας και σουτ πέτυχε το 4-1 και λίγο πριν το τέλος, ο Σφαμιδάκης έκανε χατ τρικ με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή για το τελικό 5-1.

Πλέον, το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης καλείται να ταξιδέψει στη Λήμνο για τον τελικό του Νομού, σε αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (22/2). Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει το Σάββατο από τη Μυτιλήνη και θα χρειαστεί να παραμείνει μία ολόκληρη εβδομάδα στο γειτονικό νησί, ελλείψει δρομολογίων. Σε ενδεχόμενο πρόκρισης, επόμενος αντίπαλο είναι το λύκειο της Χίου, πριν την τελική φάση στην Αθήνα.

Συνθέσεις

2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης: Αλεξίου, Κονδύλας, Ματζουράνης, Μετούσι, Μπρυς, Βαλσάμης, Τσούκα, Παλαμουτσής, Χότζα, Σφαμιδάκης, Βασιλειάδης. Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Παυλής, Αγγελόπουλος, Ζηρόπουλος, Ρουμελιώτης

ΓΕΛ Καλλονής: Βογιατζής, Κολμανδάς, Νικιλέλλης, Μαρμάρου, Γιαούπι, Χατζηδιάκος, Ευστρατιάδης, Χασάπης, Μενεμενίου, Τανούσι, Αυλωνίτης. Στον πάγκο: Κουμανιός, Αλεξανδρής, Ζουπάνι, Κόνσολας

Φωτογραφίες | SportLesvos.gr

Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των άρθρων και των φωτογραφιών του SportLesvos.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey