Οι βετεράνοι παίζουν σε όλη τη Λέσβο!

14/08/2017 - 14:54 Τελευταία τροποποίηση στις 14/08/2017 - 15:08

Σε μια σειρά φιλικών αγώνων, που ξεκίνησαν από την Αγιάσο, συνέχισαν στην Ανεμώτια και έχουν επόμενο σταθμό τον Αφάλωνα σε λίγες μέρες, ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου κάνει πράξη για ένα ακόμη καλοκαίρι αυτό που ξεκίνησε ο πρόεδρος Δημήτρης Φωταρέλλης με σύνθημα «κοντά στις ομάδες – βοηθούμε το λεσβιακό ποδόσφαιρο». «Σκοπός είναι να κάνουμε το στόχο πράξη με φιλανθρωπικούς αγώνες , αλλά παράλληλα να βοηθήσουμε και να τονώσουμε τους παράγοντες των ομάδων της Λέσβου στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει. Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε να ανεβεί ψηλότερα το λεσβιακό ποδόσφαιρο» δήλωσε ο πρόεδρος Δημήτρης Φωταρέλλης.

Ο πρώτος αγώνας έγινε στις 6 Αυγούστου, στην Αγιάσο, όπου οι Βετεράνοι Λέσβου έτυχαν μιας πολύ ζεστής φιλοξενίας. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις στο α’ μέρος οι Αγιασώτες προηγήθηκαν 2-0 και στην επανάληψη έγινε η μεγάλη ανατροπή με γκολ των Γονιδέλλη, Νησιώτη, Μακαρώνη.

Ο δεύτερος αγώνας έγινε τη Κυριακή 13 Αυγούστου στην Ανεμώτια, όπου οι παλαίμαχοι Ανεμώτιας συνδύασαν με την διοίκηση του Ατρομήτου την παρουσίαση των νέων ποδοσφαιριστών, αλλά και της φανέλας του ιστορικού Ατρομήτου. Πριν το παιχνίδι βραβεύθηκε ο Δημήτρης Μητρέλλος, πρόεδρος του συλλόγου, ο Δημήτρης Φωταρέλλης και ο Ερμής Γεωργάκης, παλιός άσσος του Ατρομήτου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-1, αλλά τον τελευταίο λόγο είχαν οι Βετεράνοι της Λέσβου που κέρδισαν με 3-6 (σκόρερς Ματζουράνης 2, Μακαρώνης 2, Νομίδης, Λαμπράκης). Το τελικό σκορ μικρή σημασία είχε, αφού το γενικότερο κλίμα ήταν τόσο ζεστό και φιλόξενο, χάρη σε όλους τους κατοίκους της Ανεμώτιας, που γέμισαν το γήπεδο και στη συνέχεια το γλέντησαν όλοι μαζί στην πλατεία του χωριού. Ο πρόεδρος της Ατρομήτου, Δημήτρης Μητρέλλος πρόσφερε άριστη φιλοξενία και οι Βετεράνοι Λέσβου του ευχήθηκαν ο Ατρόμητος να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Η συνέχεια, τώρα, θα δοθεί με αγώνα βετεράνων του Κεραυνού Αφάλωνα στο "Καραπαναγιώτειο" Γήπεδο Μόριας, την Τετάρτη 23 Αυγούστου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey