Στην προεπιλογή της Εθνικής Κ15 Ζαχάροφ και Ζεϊμπέκης

15/03/2018 - 13:33

Δύο ποδοσφαιριστές από τη Λέσβο, που διακρίθηκαν μέσα από την παρουσία τους στη Μικτή παίδων της ΕΠΣΛ, επιβραβεύτηκαν με τη συμμετοχή τους στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδας Κ15.

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Ζεϊμπέκη, που ανήκει στα Τριφυλλάκια και τον Νικήτα Ζαχάροφ της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Λεκανοπεδίου Καλλονής, οι οποίοι άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στον όμιλο Αιγαίου κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, που έγινε στη Χίο.

Οι δύο ταλαντούχοι παίκτες κλήθηκαν πριν από λίγες μέρες να λάβουν μέρος σε ένα διήμερο προπονήσεων της Εθνικής, μαζί με τους κορυφαίους όλης της χώρας στην ηλικία τους. Μάλιστα, αγωνίστηκαν και στο δίτερμα, όπου έπαιξαν και ποδοσφαιριστές από Εθνική Κ17. Οι δύο Λέσβιοι ήταν συμπαίκτες και η ομάδα τους επιβλήθηκε με σκορ 1-0 χάρη σε γκολ του Νικήτα Ζαχάροφ, ο οποίος και στο τουρνουά της Χίου είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ΕΠΣ Λέσβου. Παρών στο δίτερμα ήταν και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών, Μίχαελ Σκίμπε.

Ζεϊμπέκης και Ζαχάροφ άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Ο πρώτος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ο δεύτερος στην επίθεση. Πρόκειται για δύο παιδιά, που ξεχωρίζουν και στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΛ, με προσόντα και διάθεση για συνεχή εξέλιξη. Δεν αποκλείεται, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, να κληθούν εκ νέου σε μια από τις προεπιλογές της Εθνικής Κ15, δίνοντας έτσι συνέχεια στην εκπροσώπηση Λέσβιων ποδοσφαιριστών στις «μικρές» Εθνικές ομάδες. Ας μην ξεχνάμε πως ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Κ21, παλαιότερα ο Πραξιτέλης Βούρος πέρασε από όλα τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα (Κ15, Κ17, Κ19, Κ21), ενώ σχετικά πρόσφατα σε ανάλογη ηλικία έχουν συμμετάσχει επίσης σε προπονήσεις και φιλικά ο Στρατής Σαλταμάρας, ο Λευτέρης Ζαχαρής, αλλά και ο Πάνος Αρμενάκας (που κατάγεται από το Πλωμάρι, αλλά επέλεξε να αγωνίζεται με την Αυστραλία).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey