«Ποδοσφαιρική συζήτηση δύο Μυτιληνιών στην Αθήνα»

28/02/2024 - 16:32 Τελευταία τροποποίηση στις 28/02/2024 - 16:59

Μια ιδιαίτερη συνάντηση με «μπόλικη» ποδοσφαιρική συζήτηση πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μεταξύ δύο Μυτιληνιών.

Ο FIFA Agent Αχιλλέας Χατζηνικολάου με τον Μυτιληνιό επίσης Μιχάλη Κουκλιαμπή, γνώστες του χώρου από διαφορετική θέση ο καθένας, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για ποδοσφαιρικά θέματα της επικαιρότητας και φυσικά για το Λεσβιακό ποδόσφαιρο που πάντα ρίχνουν το βλέμμα τους εκεί παρακολουθώντας τις εξελίξεις. 

Ο Μιχάλης Κουκλιαμπής είναι γυμναστής στο τμήμα Κ17 του Ατρομήτου Αθηνών. Μεγάλωσε στη Λέσβο, όπου αγωνίστηκε στον Οδυσσέα Ελύτη ενώ υπήρξε και αρχηγός στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε επιτυχώς τις σπουδές του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ακολούθησε η πορεία του στον χώρο αρχικά στον Ιωνικό και έπειτα στα τμήματα Κ12 και Κ14 της ΑΕΚ.  Από την φετινή σεζόν συνεργάζεται με την ομάδα του Περιστερίου.

Πάντα δίπλα σε νεαρούς Μυτιληνιούς αθλητές και γενικότερα σε ανθρώπους του χώρου που κάνουν τα πρώτα τους βήματα ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου, όπως και στον Μιχάλη που εξελίσσεται με σταθερά βήματα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey