«Πράσινο» το γήπεδο Ιππείου

25/03/2024 - 13:42 Τελευταία τροποποίηση στις 25/03/2024 - 13:54

Ακόμη ένα «πράσινο» γήπεδο στη Λέσβο, ακόμη μια λύση για τα ποδοσφαιρικά σωματεία και τις ακαδημίες του νοτίου τμήματος και κυρίως για τον ιστορικό Αστέρα(Ορφέα), ο οποίος μετά από χρόνια ετοιμάζεται να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ένα αίτημα ετών του Αστέρα Ιππείου, των κατοίκων του χωριού και της κοινότητας γίνεται πραγματικότητα, αφού έχει ήδη ολοκληρωθεί η επίστρωση τάπητα στον μεγαλύτερο πλέον αγωνιστικό χώρο σε σύγκριση με το παλιό χωμάτινο γήπεδο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία για την τοποθέτηση του τάπητα και πλέον ο επόμενος στόχος είναι ο εκσυγχρονισμός των αποδυτηρίων, ώστε να γίνουν ξανά λειτουργικά. Έως τότε βέβαια αναμένεται να παραχωρηθεί ένα κοντέινερ για τις ανάγκες των σωματείων από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου που χρηματοδοτεί εξ’ ολοκλήρου το έργο,  προϋπολογισμού 250.000,01€.

Πέρα από τον τάπητα και τα αποδυτήρια όμως, πρόκειται να δημιουργηθεί και δρόμος περιμετρικά του γηπέδου για την καλύτερη πρόσβαση σ’ αυτό, ενώ ήδη έχουν γίνει ήδη κάποιες τσιμεντοστρώσεις στον περιβάλλοντα χώρο και περίφραξη.

Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ιππείου Προκόπης Καρτάλης που διανύει τη δεύτερη θητεία του, σε δήλωση του στο sportlesvos αναφέρει:

«Ένα όνειρο πολλών ετών παίρνει σάρκα και οστά. Ο συγκεκριμένος χώρος του γηπέδου υπάρχει από το 1932 και ο Αστέρας Ιππείου από το 1956. Το χωριό μας θα αποκτήσει ένα σύγχρονο πια γήπεδο και ο Αστέρας που περιφέρεται για πολλά χρόνια θα επιστρέψει επιτέλους στη φυσική του έδρα.

Θέλω να ευχαριστήσω γι’ άλλη μια φορά τον Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη που τήρησε την υπόσχεση του.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey