Αναλλοίωτη η κορυφή

22/11/2010 - 10:54 Τελευταία τροποποίηση στις 22/11/2010 - 12:21

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας και στους δύο ομίλους, με τη νίκη της ημέρας να σημειώνεται στον Β1 όμιλο από τον Παλλεσβιακό, που επικράτησε του Αρίωνα Παλαιοκήπου με σκορ 2-0. Άνετη νίκη πήρε ο Εθνικός Θερμής απέναντι στον Ποσειδώνα Περάματος (4-0), ενώ στο Β2 όμιλο ο Αχιλλέας Πέτρας πήρε το τρίποντο βαθμών μέσα στην έδρα του Ανδρονικά Παρακοίλων (1-2).

Εθνικός-Ποσειδών 4-0

Δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες ο Εθνικός Θερμής, που κέρδισε με το ευρύ 4-0 τον Ποσειδώνα Περάματος στο Ενωσιακό Γήπεδο. Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0, ενώ στην επανάληψη επιβραβεύτηκαν για την ανωτερότητά τους με ακόμα τρία γκολ. Δύο φορές χρίσθηκε σκόρερ ο Σαλιάρης, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν οι Ιμεράι και Σπυράκος.

Αναγέννηση Αγιάσου - Ερμής Παμφίλων 0-3

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε στο γήπεδο του Ιππείου ο Ερμής Παμφίλων, που φιλοδώρησε την Αναγέννηση Αγιάσου με τρία τέρματα. Από νωρίς στο ματς ο Ερμής πήρε προβάδισμα με 0-2, χάρη στα γκολ των Βουλγαρέλλη και Λαμπράκη, ενώ ο Βούρος στο Β' Ημίχρονο διαμόρφωσε το 0-3, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ανδρονικάς Παρακοίλων - Αχιλλέας Πέτρας 1-2

Σημαντική νίκη μέσα στην έδρα του Ανδρονικά πήρε ο πρωτοπόρος του Β2 ομίλου Αχιλλέας Πέτρας, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από δύο αποβολές. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο Α' Ημίχρονο με την ομάδα των Παρακοίλων να σκοράρει με τον Καλέτσο και την ομάδα της Πέτρας να παίρνει τη νίκη με τα γκολ των Καραμιχαλάκη και Στρ.Γρούβα. Από τον Ανδρονικά αποβλήθηκαν οι Δ. Κουτλής και Χ. Κουτλής.

Άναξος - Μακαρέας Άγρας 3-0

Με άνετη επικράτηση της Ανάξου ολοκληρώθηκε το ματς κόντρα στο Μακαρέα Άγρας, με σκορ 3-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο Α' Ημίχρονο με γκολ του Καραλίδη, διπλασίασαν τα τέρματά τους στην επανάληψη με σκόρερ τον Στρ. Βλουτή και ολοκλήρωσαν τη νίκη τους με τέρμα που σημείωσε ο Φιλιανός.

Μεσότοπος - Βασιλικά 3-2 (1-1)

Όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα και πέντε γκολ συνολικά προσέφεραν στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το ματς Μεσότοπος και Βασιλικά, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-2. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, χάρη στα γκολ των Ζουμπούλη και Ντούμα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα δύο γκολ στην επανάληψη με τον Στρ. Βασίλα, ενώ για την ομάδα των Βασιλικών και το δεύτερο γκολ της πέτυχε ο Ντούμας. Ο Μεσότοπος ολοκλήρωσε μάλιστα το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Γ. Ιωσηφέλλης.

Ατρόμητος Ανεμώτιας - Παπανικολής Ερεσού 1-0

Σε ένα παιχνίδι φτωχό ποιοτικά, ο Ατρόμητος Ανεμώτιας είχε την ουσία και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στην ομάδα του Παπανικολή Ερεσού, με σκορ 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο Β' Ημίχρονο ο Λασκαρίδης, χαρίοζντας τη σημαντική αυτή νίκη στην ομάδα του.

Παλλεσβιακός-Αρίων Παλαιοκήπου 2-0

Συνέχεια στις νίκες για τον Παλλεσβιακό, που ξεπέρασε το εμπόδιο και του Αρίωνα Παλαιοκήπου, επικρατώντας με σκορ 2-0. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο σημείωσαν για τον "Παλλέ" ο Καδής και ο Καραλίδης. Μάλιστα, η ομάδα της Μυτιλήνης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, αφού αποβλήθηκε ο Σταματέλλης.

Αίας Μυτιλήνης - Αστέρας Ιππείου 3-1

Το τέταρτο τρίποντο στο πρωτάθλημα πήρε ο Αίαντας Μυτιλήνης κόντρα στον Αστέρα Ιππείου, στο γήπεδο "Γεώργιος Σκούφος". Ο Αίας καθάρισε το ματς στο Α' Ημίχρονο, αφού προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ των Ψαρρού και Σαμαρά. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα τριών γκολ με σκόρερ τον Πάστο. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Καράμπελα στις καθυστερήσεις.

Έφηβος Παμφίλων - Λιονταράκια 3-2

Στα Πάμφιλα, ο τοπικός Έφηβος έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη απέναντι στα Λιονταράκια, επικρατώντας με 3-2. Το σκορ άνοιξε ο Κομνηνόγλου στο Α' Ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη ο Χατζηδιαμαντής ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους σε 1-1. Στη συνέχεια όμως ανέλαβε δράση ο Ανδρέας Σωτηρόπουλος, που έχει... παράδοση κόντρα στα Λιονταράκια. Αρχικά, με εκπληκτικό σουτ έβαλε πάλι μπροστά την ομάδα του και λίγο αργότερα σκόραρε καιτο 3-1 υπέρ του Έφηβου. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-2 με τον Σαββίδη. Για τον Έφηβο, δοκάρι είχε ο Πατσόγλου.

Καραβαγγέλης Στύψης - Ταξιάρχης Μανταμάδου 3-3

Ισόπαλο με σκορ 3-3 έληξε το ματς ανάμεσα σε Καραβαγγέλη και Ταξιάρχη, που πραγματοποιήθηκε στη Στύψη. Στο ξεκίνημα ο Πετριώτης άνοιξε το σκορ για τον Καραβαγγέλη, όμως ο Ταξιάρχης κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καπιωτά και να πάρει κεφάλισ το σκορ με τον Νικόδημο Δρακούλη. Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και πάλι με τον Πετριώτη. Στην επανάληψη, ο Πιτσούλης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα της Στύψης, όμως στις καθυστερήσεις ο Στρατής Δρακούλης έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του Μανταμάδου, κάνοντας το τελικό 3-3. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Στρ. Δρακούλη και Σταμάτη.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα:

7η αγωνιστική

B1 Όμιλος
Παλλεσβιακός-Αρίων Παλ. 2-0
Αναγέννηση -Ερμής 0-3
Εθνικός-Ποσειδών 4-0
Αίας -Αστέρας Ιππ. 3-1
Έφηβος-Λιονταράκια 3-2

Β2 Όμιλος
Άναξος-Μακαρέας 3-0
Ατρόμητος-Παπανικολής 1-0
Μεσότοπος-Βασιλικά 3-2
Ανδρονικάς-Αχιλλέας 1-2
Καραβαγγέλης-Ταξιάρχης 3-3

Η επόμενη αγωνιστική (28/11)

Β1 Όμιλος
Αστέρας Ιππ.-Εθνικός
Λιονταράκια-Παλλεσβιακός
Ερμής-Αρίων Παλ.
Ποσειδών-Έφηβος
Αναγέννηση-Αίας

Β2 Όμιλος
Παπανικολής-Μεσότοπος
Μακαρέας-Καραβαγγέλης
Αχιλλέας-Ταξιάρχης
Βασιλικά-Άναξος
Ανδρονικάς-Ατρόμητος Αν.


Β1 Όμιλος


Σε 7 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Εθνικός Θερμής 19 20-8
2. Παλλεσβιακός 18 19-7
3. Ερμής Παμφίλων 13 8-5
4. Αίας Μυτιλήνης 13 12-10
5. Αρίων Παλαιοκήπου 10 17-13
6. Λιονταράκια 9 16-7
7. Έφηβος Παμφίλων 8 9-12
8. Αστέρας Ιππείου 7 10-12
9. Ποσειδών Περάματος 1 3-19
10.

Αναγέννηση Αγιάσου

-1 3-19

 ** Αναγέννηση Αγιάσου και Ποσειδών Περάματος έχουν από ένα μηδενισμό


Β2 Όμιλος


Σε 7 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Αχιλλέας Πέτρας 19 20-4
2. Ατρόμητος Ανεμώτιας 16 21-11
3. Ταξιάρχης Μανταμάδου 15 20-9
4. Παπανικολής Ερεσού 11 10-9
5. Άναξος 10 17-13
6. Βασιλικά 9 17-17
7. Καραβαγγέλης Στύψης 7 15-21
8. Ανδρονικάς Παρακοίλων 6 12-18
9. Μεσότοπος 5 9-16
10.

Μακαρέας Άγρας

0 5-28

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey