Προελαύνουν Εθνικός, "Παλλέ" και Αχιλλέας

29/11/2010 - 11:38 Τελευταία τροποποίηση στις 01/12/2010 - 17:10

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι πρωτοπόροι στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας, τόσο στον 1ο όσο και στο 2ο όμιλο. Στον Β1 όμιλο, ο Εθνικός πέρασε νικηφόρα μέσα από το Ίππειος κόντρα στον τοπικό Αστέρα (1-2), νιώθοντας πάντοτε καυτή την ανάσα του Παλλεσβιακού, που πήρε το τρίποντο της νίκης κόντρα στα Λιονταράκια (0-2). Αίσθηση προκάλεσε πάντως, η ευρεία επικράτηση του Αρίωνα Παλαιοκήπου μέσα στα Πάμφιλα, επί του Ερμή (0-4). Στο Β2 όμιλο, ο Αχιλλέας συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, διευρύνοντας μάλιστα τη διαφορά από τους διώκτες του, αφού κέρδισε στην έδρα του και τον Ταξιάρχη Μανταμάδου (5-0), ενώ ο Ατρόμητος Ανεμώτιας "σκάλωσε" στα Παράκοιλα κόντρα στον Ανδρονικά (2-2).

Αχιλλέας Πέτρας-Ταξιάρχης Μανταμάδου 5-0

Με δύο γκολ στο Α' Ημίχρονο και άλλα τρία στο Β', ο Αχιλλέας Πέτρας ισοπέδωσε τον Ταξιάρχη Μανταμάδου στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Τα γκολ για τους νικητές, που αποσπάστηκαν στην κορυφή πέντε βαθμούς από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας και επτά πλέον από τον Ταξιάρχη, πέτυχαν οι Κυρ. Νικόλοφ (2), Καραμιχαλάκης, Απ.Γρούβας και Ν. Τσαϊρης

Βασιλικά-Άναξος 1-2

Η Άναξος προηγήθηκε στο ημίχρονο 0-1 με γκολ του Ορφανίδη και κατάφερε να πάρει σημαντικό τρίποντο βαθμών μέσα στα Βασιλικά, επικρατώντας τελικά με 1-2. Τα γκολ στην επανάληψη πέτυχαν ο Ψαρρός για τους γηπεδούχους και ο Καραλίδης για τους φιλοξενούμενους, που τέλειωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Καραλίδη. Τα Βασιλικά θα μπορούσαν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας, όμως ο Μίμης Μαρμαλέκας είχε δοκάρι.

Μακαρέας Άγρας-Καραβαγγέλης Στύψης 1-2

Τους βαθμούς της νίκης πήρε ο Καραβαγγέλης, νικώντας τον Μακαρέα Άγρας στο γήπεδο του Μεσοτόπου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με γκολ του Ψαρρού και σκόραραν ακόμα ένα γκολ στο δεύτερο μέρος με τον Πιτσούλη. Η ομάδα της Άγρας έφτασε στην επίτευσξη ενός γκολ με τον Πασβούρη, όμως υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας της Στύψης, που είχε και δοκάρι με τον Πιτσούλη.

Παπανικολής Ερεσού-Μεσότοπος 3-0

Εύκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα της Ερεσού στον εντός έδρας αγώνα της κόντρα στο Μεσότοπο. Ο Παπανικολής ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του ματς και επιβραβεύτηκε με το τρίποντο της νίκης, χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Γελέκης (2) και Θεοδωρίδης. Η ομάδα της Ερεσού θα μπορούσε να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ, όμως τόσο ο Κοντέλος, όσο και ο Πατσανάς σημάδεψαν το δοκάρι της εστίας του Μεσοτόπου.

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Ατρόμητος Ανεμώτιας 2-2

Μπορεί το Α' Ημίχρονο στα Παράκοιλα να ήταν στείρο, από άποψη παραγωγικότητας των δύο ομάδων, στο Β' ωστόσο είχαμε καταιγισμό φάσεων και γκολ, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν δις έκαστη και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης να τις βρίσκει ισόπαλες με 2-2. Τα γκολ της ομάδας του Ανδρονικά σκόραρε ο Σπύρος Βαχαράκης, ενώ για τη φιλοξενούμενη ομάδα του Ατρομήτου Ανεμώτιας, οι Εμμανουήλ και Κ. Λασκαρίδης.

Ερμής Παμφίλων - Αρίων Παλαιοκήπου 0-4

Με το "εκωφαντικό" 0-4 πέρασε ο Αρίωνας Παλαιοκήπου μέσα από τα Πάμφιλα, υποχρεώνοντας τον τοπικό Ερμή σε μια βαριά ήττα μέσα στο σπίτι του. Δυο γκολ του Κοντάκα και από έναν τον Κιντάκα και Αγάς έκρινανα την αναμέτρηση, με τον Ερμή πάντως να ολοκληρώνει το ματς με παίκτη λιγότερο.

Αναγέννηση Αγιάσου - Αίας Μυτ. 1-3

Στο Ίππειος, η τυπικά φιλοξενούμενη Αναγέννηση Αγιάσου δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του Αίαντα Μυτιλήνης και μοιραία ηττήθηκε με 1-3. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 0-2 χάρη στα γκολ των Κοντόπουλου και Τσούρου και σκόραραν ακόμα ένα στην επανάληψη με τον Πάστο. Για την ομάδα της Αγιάσου, το γκολ πέτυχε ο Καρέτος.

Αστέρας Ιππείου - Εθνικός Θερμής 1-2

Όμορφο ματς έγινε στο Ίππειος με τον τοπικό Αστέρα να υποκύπτει τελικώς στον πρωτοπόρο του Β1 ομίλου Εθνικό Θερμής. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Καράμπελα, ωστόσο η ομάδα της Θερμής πήρε το τρίποντο της νίκης, χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Γονιδέλλης και Π. Βαλσάμης, παραμένοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ποσειδών Περάματος - Έφηβος Παμφίλων 0-2

Στο Πέραμα, ο τοπικός Ποσειδώνας άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο απέναντι στον καλύτερο και πιο ουσιαστικό Έφηβο Παμφίλων. Μπορεί η ανάπαυλα του ημιχρόνου να βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, στην επανάληψη ωστόσο η ομάδα του Παναγιώτη Πατσόγλου μετουσίωσε την ανωτερότητά της σε γκολ, που σημείωσαν ο Στρατής Πατσόγλου και ο Ανδρέας Σωτηρόπουλος, ο οποίος τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Για την ομάδα των Παμφίλων, δοκάρι είχε ο Κομνηνόγλου.

Λιονταράκια - Παλλεσβιακός 0-2

Μεγάλη νίκη πήρε ο "Παλλέ" στο γήπεδο της Μόριας, όπου αντιμετώπισε τα Λιονταράκια. Η ομάδα του Δημήτρη Καρακλά έφτασε στην πολύτιμη επικράτηση με γκολ του Μωραϊτη, ο οποίος άνοιξε το σκορ, για να τον ακολουθήσει ο... τερματοφύλακας Καφαλούκος με γκολ -απίστευτο κι όμως αληθινό- που πέτυχε με βολέ από την εστία του προς την αντίπαλη εστία, έχοντας και τη βοήθεια του δυνατού ανέμου!

Βαθμολογίες


Β1 Όμιλος


Σε 8 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Εθνικός Θερμής 22 22-9
2. Παλλεσβιακός 21 21-7
3. Αίας Μυτιλήνης 16 15-11
4. Αρίων Παλαιοκήπου 13 21-13
5. Ερμής Παμφίλων 13 8-9
6. Έφηβος Παμφίλων 11 11-12
7. Λιονταράκια 9 16-9
8. Αστέρας Ιππείου 7 11-14
9. Ποσειδών Περάματος 1 3-21
10.

Αναγέννηση Αγιάσου

-1 4-11

 ** Αναγέννηση Αγιάσου και Ποσειδών Περάματος έχουν από ένα μηδενισμό


Β2 Όμιλος


Σε 8 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Αχιλλέας Πέτρας 22 21-4
2. Ατρόμητος Ανεμώτιας 17 23-13
3. Ταξιάρχης Μανταμάδου 15 20-14
4. Παπανικολής Ερεσού 14 13-9
5. Άναξος 13 19-14
6. Καραβαγγέλης Στύψης 10 17-22
7. Βασιλικά 9 18-19
8. Ανδρονικάς Παρακοίλων 7 14-20
9. Μεσότοπος 5 9-19
10.

Μακαρέας Άγρας

0 6-30

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey