Δεν πέφτουν από την κορυφή Εθνικός κι Αχιλλέας

05/12/2010 - 12:56 Τελευταία τροποποίηση στις 05/12/2010 - 19:12

Με τον Εθνικό Θερμής και τον Παλλεσβιακό να συνεχίζουν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, συνεχίστηκε ο 1ος όμιλος της Β' Κατηγορίας, με τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής. Ο πρωτοπόρος Εθνικός επικράτησε στο Ενωσιακό της Θερμής με 3-2 του μαχητικού Έφηβου Παμφίλων, ενώ ο Παλλεσβιακός συνέχισε να εντυπωσιάζει ανατρέποντας το σκορ στο ματς με τον Ποσειδώνα που έληξε με 4-1. Στο 2ο όμιλο, ο Αχιλλέας Πέτρας παρέμεινε στην κορυφή, επικρατώντας του Μακαρέα Άγρας με το ευρύ 4-0.

Εθνικός Θερμής - Έφηβος Παμφίλων 3-2

Πολύ όμορφο ματς έγινε στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, με τον πρωτοπόρο Εθνικό να παίρνει τη νίκη με 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με σκόρερ τον Στρ. Κατζανό. Τα άλλ δύο τέρματα του Εθνικού πέτυχαν οι Μιχ. Κατζανός και Βαλσάμης. Για τήν ομάδα των Παμφίλων, μείωσε ο Μαραγκός με όμορφο σουτ, ενώ το δεύτερο γκολ σκόραρε με εντυπωσιακή, μακρινή απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ανδρέας Σωτηρόπουλος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο σκόρερ, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Έφηβου, πανηγύρισαν αφιερώνοντας το γκολ στον άτυχο συμπαίκτη τους Παναγιώτη Βερβέρη, που ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα τις προηγούμενες ημέρες και νοσηλεύεται -εκτός κινδύνου- στο Βοστάνειο Νοσοκομείο. Η ομάδα των Παμφίλων ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Γαβριήλ.

Παλλεσβιακός - Ποσειδών Περάματος 4-1

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να προηγήθηκαν στο ημίχρονο με σκόρερ τον Γονιδέλλη, ωστόσο στην επανάληψη ο Παλλεσβιακός "άστραψε και βρόντηξε. Η ομάδα του Δημήτρη Καρακλά ισοφάρισε αρχικά με τον Καρανίκα, ο οποίος πέτυχε τελικώς χατ τρικ, ενώ το τέταρτο γκολ του "Παλλέ" σκόραρε ο Κροτσίδας. Η ομάδας της Μυτιλήνη είχε και δοκάρι με τον Κουρουβακάλης.

Αρίων Παλαιοκήπου - Αίας Μυτιλήνης

Αν και το Α' Ημίχρονο αποδείχθηκε στείρο επιθετικά και για τις δύο ομάδες, στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έλυσαν το "γόρδιο δεσμό" και με δύο γκολ που πέτυχε ο Κακαγιάννης πήραν το πολύτιμο τρίποντο της νίκης, πιάνοντας τον Αίαντα στη βαθμολογία και σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση του πίνακα.

Παπανικολής Ερεσού-Ανδρονικάς Παρακοίλων 5-0

Στο γήπεδο της Ερεσού το ματς ήταν χορταστικό στα πρώτα 45 λεπτά με την ομάδα του Παπανικολή να σκορπά στους... πέντε ανέμους τον Ανδρονικά, σκοράροντας πέντε γκολ. Πατσανάς (2), Τσαλδάρης, Θεοδωρίδης και Αχλιόπτας πέτυχαν τα τέρματα της ομάδας της Ερεσού, που... έριξε στροφές στην επανάληψη και το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Αχιλλέας Πέτρας-Μακαρέας Άγρας 4-0

Η ομάδα της Πέτρας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μακαρέα, παίρνοντας μια άνετη νίκη εντός έδρας με 4-0. Ο Αχιλλέας προηγήθηκε στο ημίχρονο με σκόρερ τον Β. Πάντα, ο οποίος πέτυχε ακόμα ένα γκολ στην επανάληψη. Τα άλλα δύο τέρματα σκόραραν οι Ευσταθόπουλος και Απ. Γρούβας, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Τατά και Αντ. Καραμιχαλάκης.

Αστέρας Ιππείου-Αναγέννηση Αγιάσου 5-2

Στο Ίππειος, η Αναγέννηση Αγιάσου αιφνιδίασε τον τοπικό Αστέρα (στην κοινή τους έδρα) και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-2 χάρη σε δύο γκολ που σημείωσαν οι Τσομπανέλλης και Χρυσάφης. Ο Αστέρας σκόραρε με τον Παράσχου στο α' μέρος, όμως στην επανάληψη έβαλε στο φουλ τις μηχανές του και βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές ακόμη, δύο με τον Γιοβάνη και άλλες δύο με τον Σαμοθρακή. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και είχαν δύο δοκάρια με τους Σαμαρά και Σαμοθρακή.

Ερμής Παμφίλων-Λιονταράκια 0-1

Όμορφο ματς πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο των Παμφίλων, με τον τοπικό Ερμή να υποδέχεται τα Λιονταράκια. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, όμως στην επανάληψη, ο Λαμπράκης έδωσε τη λύση στην ομάδα του Λάκη Σπανού, που πήρε μια πολύτιμη νίκη επί ενός άξιου αντιπάλου.

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Ατρόμητος Ανεμώτιας 0-2

Άνευρο το ματς στα πρώτα 45 λεπτά του είχε ως αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια, χωρίς σκορ. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ατρομήτου ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους και πανηγύρισαν τη νίκη χάρη σε δύο γκολ των Λασκαρίδη και Παπαδόπουλου, οι οποίοι βάλθηκαν να σημαδεύουν τα δοκάρια. Συνολικά πέντε φορές το έπραξε ο Παπαδόπουλος και άλλες δύο ο Λασκαρίδης. Η ομάδα του Μανταμάδου ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Κουζιώνη.

Μεσότοπος-Άναξος 2-5

Ανώτερη η Άναξος, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στο Μεσότοπο, παίρνοντας τη νίκη από το Α' Ημίχρονο, οπότε και προηγήθηκε με 0-5, χάρη στα γκολ των Βλουτή, Ορφανίδη, Φραγκούλη, Χαλκιώτη και Καλαιτζή. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τη χαλάρωση της Ανάξου, μειώνοντας στο τελικό 2-5.

Καραβαγγέλης Στύψης-Βασιλικά 5-3

Χορταστικό ματς πραγματοποιήθηκε στη Στύψη, όπου ο Καραβαγγέλης πήρε το τρίποντο της νίκης απέναντι στα Βασιλικά με σκορ 5-3. Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 2-2 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, χάρη στα γκολ που σημείωσαν οι Ψαρρός και Πετριώτης για τους γηπεδούχους κι οι Γ. Αράπογλου, Ντούμας για τους φιλοξενούμενους. Στην επανάληψη, ο Καραβαγγέλης σκόραρε άλλα τρία γκολ με τους Φίλη, Πιτσούλη και Αλογδέλη, ενώ το τρίτο τέρμα των Βασιλικών πέτυχε και πάλι ο Ντούμας. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων σημάδεψαν δύο φορές το δοκάρι, μία ο Ντούμας και μία ο Ψαρρός. Για την ομάδα της Στύψης αποβλήθηκε ο Καράμανλης.

Aποτελέσματα 9ης Αγωνιστικής 

Α' Όμιλος 

Αστέρας Ιππείου – Αναγέννηση Αγιάσου 5-2
Αρίων Παλαιοκήπου- Αίας Μυτιλήνης 2-0
Παλλεσβιακός – Ποσειδών Περάματος 4-1
Ερμής Παμφίλων – Λιονταράκια 0-1
Εθνικός Θερμής – Έφηβος Παμφίλων 3-1

Β' Όμιλος

Ταξιάρχης Μανταμάδου – Ατρόμητος Ανεμώτιας 0-2
Καραβαγγέλης Στύψης – Βασιλικά 5-3
Αχιλλέας Πέτρας – Μακαρέας Άγρας 4-0
Μεσότοπος – Άναξος 2-5
Παπανικολής Ερεσού – Ανδρονικάς Παρακοίλων 5-0

Βαθμολογίες


Β1 Όμιλος - Σε 9 αγώνες B.  Γκολ
1. Εθνικός Θερμής 25 25-10
2. Παλλεσβιακός 24 25-8
3. Αρίων Παλαιοκήπου 16 23-13
4. Αίας Μυτιλήνης 16 15-13
5. Ερμής Παμφίλων 13 8-10
6. Λιονταράκια 12 17-9
7. Έφηβος Παμφίλων 11 11-12
8. Αστέρας Ιππείου 10 16-16
9. Ποσειδών Περάματος* 1 4-25
10.

Αναγέννηση Αγιάσου*

-1 6-16

* Αναγέννηση Αγιάσου και Ποσειδών Περάματος έχουν από ένα μηδενισμό


Β2 Όμιλος - Σε 9 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Αχιλλέας Πέτρας 25 25-4
2. Ατρόμητος Ανεμώτιας 20 25-13
3. Παπανικολής Ερεσού 17 18-9
4. Άναξος 16 24-16
5. Ταξιάρχης Μανταμάδου 15 20-16
6. Καραβαγγέλης Στύψης 13 22-25
7. Βασιλικά 9 21-24
8. Ανδρονικάς Παρακοίλων 7 14-25
9. Μεσότοπος 5 11-24
10.

Μακαρέας Άγρας

0 6-34

Επόμενοι Αγώνες (12/12)

10η Αγωνιστική
Β1 Όμιλος
Έφηβος Παμφίλων-Αστέρας Ιππείου
Αναγέννηση Αγιάσου-Αρίων Παλαιοκήπου
Εθνικός Θερμής-Παλλεσβιακός
Αίας Μυτιλήνης-Λιονταράκια
Ποσειδώνας Περάματος-Ερμής Παμφίλων

Β2 Όμιλος
Άναξος-Παπανικολής Ερεσού
Ανδρονικάς Παρακοίλων-Ταξιάρχης Μανταμάδου
Μεσότοπος-Καραβαγγέλης Στύψης
Ατρόμητος Ανεμώτιας-Μακαρέας Άγρας
Βασιλικά-Αχιλλέας Πέτρας

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey