Μίλησαν οι έδρες, γκέλαρε ο Εθνικός Θερμής...

19/12/2010 - 20:00 Τελευταία τροποποίηση στις 19/12/2010 - 21:38

Η αυλαία της 11ης Αγωνιστικής στη Β' Κατηγορία άνοιξε με τα σημερινά ματς, στα οποία σημειώθηκαν μεγάλα σκορ και σχεδόν στο απόλυτο νίκες των γηπεδούχων.

Η μοναδική ομάδα που κατάφερε να σπάσει την έδρα του αντιπάλου της ήταν ο Αίας Μυτιλήνης, που νίκησε με το ευρύ 0-7 μέσα στο Πέραμα του τοπικού Ποσειδώνα. Στα υπόλοιπα ματς του Α' Ομίλου, ο Παλλεσβιακός δε δυσκολεύτηκε απέναντι στον Έφηβο Παμφίλων (2-0) και εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του Εθνικού Θερμής μέσα στα Πάμφιλα (1-1) κόντρα στον Ερμή. Ο Αστέρας κέρδισε στο Ίππειος τον Αρίωνα Παλαιοκήπου (3-1), ενώ και τα Λιονταράκια πήραν το τρίποντο της νίκης με αντίπαλο την Αναγέννηση Αγιάσου (2-0).

Στο Β' Όμιλο, ο Παπανικολής επικράτησε στην Ερεσό του Ταξιάρχη (3-2), ενώ αίσθηση προκάλεσαν οι σημαντικές νίκες που πέτυχαν τόσο τα Βασιλικά, κόντρα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας (5-2), όσο και ο Μακαρέας απέναντι στον Ανδρονικά (5-2), που ήταν άλλωστε και η πρώτη του στο φετινό πρωτάθλημα. Η αυλαία της Β' Κατηγορίας έκλεισε το πρωί της Κυριακής, με τον Αχιλλέα Πέτρας να επιβάλλεται εύκολα στο Μεσότοπο (6-2) και την Άναξο να παίνριε μεγάλη νίκη μέσα στη Στύψη επί του Καραβαγγέλη (1-2).

Παλλεσβιακός-Έφηβος Παμφίλων 2-0

Μεγάλος κερδισμένος της ημέρας ήταν ο "Παλλέ" που κέρδισε έυκολα τον Έφηβο Παμφίλων και πλησίασε στην πρώτη θέση τον Εθνικό Θέρμης, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στα Πάμφιλα. Σκόρερ για την ομάδα του Δημήτρη Καρακλά, που προηγήθηκε με 2-0 από το ημίχρονο, ήταν οι Καρανίκας (πέναλτι) και Αδαλής. Η ομάδα του Παναγιώτη Πατσόγλου αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις και μοιραία δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο Γήπεδο "Γεώργιος Σκούφος".

Ερμής Παμφίλων-Εθνικός Θερμής 1-1

Σε ένα ματς που κρατούσε το καλύτερο για το τέλος, Ερμής και Εθνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, μοιράζοντας βαθμούς και εντυπώσεις. Η ομάδα του Στρατή Μυρογιάννη κατάφερε στο 84' να πάρει κεφάλι στο σκορ χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Χαλακατέβας, όμως ο Εθνικός Θερμής αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να... πεθάνει και με γκολ του Ιμεράι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Σαλιάρη.

Αστέρας Ιππείου-Αρίων Παλαιοκήπου 3-1

Μπαίνοντας δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Αστέρας Ιππείου κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο γκολ στο ημίχρονο, χάρη στα τέρματα που σημείωσε ο Σαμοθρακής και να πετύχει ακόμα ένα στην επανάληψη με σκόρερ τον Βερβέρη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Ρετζίνο.

Λιονταράκια-Αναγέννηση Αγιάσου 2-0

Με όπλο τους την καλή άμυνα, τα Λιονταράκια κατάφεραν σε ακόμα ένα ματς να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και με καλό ποδόσφαιρο στο β' ημίχρονο να σκοράρουν δύο γκολ με τον Κίστα και να πάρουν το τρίποντο της νίκης. Η ομάδα του Λάκη Σπανού είχε και δοκάρι με τον Χατζηδιαμαντή.

Ποσειδών Περάματος-Αίας Μυτιλήνης 0-7

Παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο, ο Αίας δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του στο Πέραμα, επικρατώντας του Ποσειδώνα με 0-7. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 0-5 και σκόραραν με τους Τσούρο (2), Πάστο, (4) και Καλαιτζίδη.

Αχιλλέας Πέτρας-Μεσότοπος 6-2

Στην Πέτρα, ο Αχιλλέας προηγήθηκε με 3-0 στο ημίχρονο και πήρε από νωρίς τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτό ωστόσο δεν τον εμπόδισε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και στην επανάληψη, με το τελικό σκορ να γράφει... 6-2. Σκόρερ για τους γηπεδούχους οι Κυρ. Νικόλοφ (2), Ρεντόν (2), Απ. Γρούβας και Τσαϊρης, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Βασίλας και Ιωσηφέλλης. Ο Αχιλλέας τέλειωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Απ. Γρούβα. Δοκάρι για την ομάδα του Μεσοτόπου είχε ο Βασίλας.

Καραβαγγέλης Στύψης-Άναξος 1-2

Η Άναξος έδειξε να το θέλει περισσότερο και τελικά κατάφερε να πάρει το τρίποντο της νίκης χάρη στα γκολ του Καραλίδη, ένα σε κάθε ημίχρονο. Για την ομάδα της Στύχης σκόρερ χρίσθηκε ο Μπάλιακας. Από τους φιλοξενούμενους αποβλήθηκε ο Χατζηγεωργίου, ενώ ο Καραβαγγέλης είχε και δύο δοκάρια με τον Πιτσούλης.

Παπανικολής Ερεσού-Ταξιάρχης Μανταμάδου 3-2

Μπορει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου οι δύο ομάδες να ήταν ισόπαλες με 1-1, στην επανάληψη όμως ο Παπανικολής πήρε το προβάδισμα και μαζί τους τρεις βαθμούς της νίκης. Σκόρερ για την ομάδα της Ερεσού, οι Θεοδωρίδης (2) και Τσίλιας, ενώ για την ομάδα του Μανταμάδου, οι Νικ. Δρακούλης και Στρ. Δρακούλης. Ο Ταξιάρχης τέλειωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Φινδάνης.

Βασιλικά-Ατρόμητος Ανεμώτιας 5-2

Αίσθηση προκάλεσε η νίκη των Βασιλικών και μάλιστα με το ευρύ 5-2 απέναντι στον Ατρόμητο Ανεμώτιας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 3-2 και με δύο ακόμα γκολ στην επανάληψη, κατέκτησαν δίκαια τους βαθμούς της νίκης. Σκόρερ για τα Βασιλικά ο Ντούμας με τέσσερα γκολ και ο Μιμής, ενώ για την ομάδα της Ανεμώτιας, οι Ιντζές και Παπαδόπουλος.

Μακαρέας Άγρας-Ανδρονικάς Παρακοίλων 5-2

Ακόμα ένα αποτέλεσμα που ίσως λίγοι περίμεναν, ήταν η πρώτη νίκη του Μακαρέα Άγρας στο φετινό πρωτάθλημα. Θύμα του ο Ανδρονικάς Παρακοίλων. σκόρερ για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 4-2, ο Γιαννής που πέτυχε χατ τρικ και οι Στ. Κουλουδής και Δημ. Κουλουδής. Για την ομάδα του Ανδρονικά τα γκολ πέτυχε ο Σπ. Βαχαράκης. Οι φιλοξενούμενοι τέλειωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Χρ. Κουτλή.

Τα αποτελέσματα 
Α' Όμιλος
Παλλεσβιακός-Έφηβος Παμφίλων 2-0
Αστέρας Ιππείου-Αρίων Παλαιοκήπου 3-1
Ποσειδώνας Περάματος-Αίας Μυτιλήνης 0-7
Λιονταράκια-Αναγέννηση Αγιάσου 2-0
Ερμής Παμφίλων-Εθνικός Θερμής 1-1 

Β' Όμιλος
Παπανικολής Ερεσού-Ταξιάρχης Μανταμάδου 3-2
Βασιλικά-Ατρόμητος Ανεμώτιας 5-2
Μακαρέας Άγρας-Ανδρονικάς Παρακοίλων 5-2
Αχιλλέας Πέτρας-Μεσότοπος 6-2
Καραβαγγέλης Στύψης-Άναξος 1-2


Β1 Όμιλος - Σε 12 αγώνες B.  Γκολ
1. Εθνικός Θερμής 30 30-14
2. Παλλεσβιακός 27 29-11
3. Αρίων Παλαιοκήπου 19 27-17
4. Αίας Μυτιλήνης 19 22-16
5. Λιονταράκια 18 22-9
6. Ερμής Παμφίλων 18 13-12
7. Αστέρας Ιππείου 16 23-18
8. Έφηβος Παμφίλων 11 12-18
9. Ποσειδών Περάματος* 1 4-34
10.

Αναγέννηση Αγιάσου*

-1 7-21

* Αναγέννηση Αγιάσου και Ποσειδών Περάματος έχουν από ένα μηδενισμό


Β2 Όμιλος - Σε 12 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Αχιλλέας Πέτρας 31 33-7
2. Ατρόμητος Ανεμώτιας 23 31-19
3. Παπανικολής Ερεσού 23 27-12
4. Άναξος 19 27-23
5. Καραβαγγέλης Στύψης 16 26-28
6. Ταξιάρχης Μανταμάδου 15 25-23
7. Βασιλικά 12 27-28
8. Ανδρονικάς Παρακοίλων 10 20-33
9. Μεσότοπος 5 14-33
10.

Μακαρέας Άγρας

3 12-39

Επόμενοι Αγώνες

12η Αγωνιστική (09/01)
Α' Όμιλος
Παλλεσβιακός-Αστέρας Ιππείου
Αρίων Παλαιοκήπου-Λιονταράκια
Έφηβος Παμφίλων-Ερμής Παμφίλων
Αναγέννηση Αγιάσου-Ποσειδών Περάματος 
Εθνικός Θερμής-Αίας Μυτιλήνης

Β' Όμιλος
Καραβαγγέλης Στύψης-Παπανικολής Ερεσού
Ταξιάρχης Μανταμάδου-Μακαρέας Άγρας
Άναξος-Αχιλλέας Πέτρας
Ανδρονικάς Παρακοίλων-Βασιλικά
Μεσότοπος-Ατρόμητος Ανεμώτιας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey