Καθάρισε το "classico" ο Έφηβος

08/01/2011 - 20:05 Τελευταία τροποποίηση στις 10/01/2011 - 11:32

Στο "classico" των Παμφίλων, το ματς που άνοιξε την αυλαία της 12ης Αγωνιστικής στη Β' Κατηγορία, ο Έφηβος αναδείχθηκε μεγάλος νικητής, επικρατώντας του Ερμή με σκορ 2-1 παρά το γεγονός πως η ομάδα του Παναγιώτη Πατσόγλου αναγκάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο για την τελυταία μισή ώρα της αναμέτρησης λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Στρατή Πατσόγλου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ νωρίς, μόλις στο 12ο λεπτό, με γκολ του Ανδρέα Σωτηρόπουλου ο οποίος εκμεταλλεύθηκε κόντρες, αλλά και τη σύγχυση των αμυντικών του Ερμή και με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τη σέντρα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Βασιλέλλη και οι δύο ομάδες πήγαν με το ισόπαλο 1-1 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο Έφηβος μπήκε ξανά δυνατά στο ματς και ο Ανδρέας Σωτηρόπουλος, μεγάλος πρωτάγωνιστής του τοπικού ντέρμπι, με το δεύτερο προωσπικό του τέρμα έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Έφηβο με 2-1 στο 50ο λεπτό. Η αποβολή του Στρατή Πατσόγλου λίγο αργότερα αποσυντόνισε τους γηπεδούχους, που κλείστηκαν στα καρέ τους. Οι παίκτες του Στρατή Μυρογιάννη πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν κλασική ευκαιρία στις καθυστερήσεις, με τον τερματοφύλακα Χρυσοχόου του Εφήβου να κρατά το 2-1 και να χαρίζει το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.   

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey