Ξέφυγε ο Εθνικός Θερμής

10/01/2011 - 11:32 Τελευταία τροποποίηση στις 11/01/2011 - 18:41

Στους πέντε βαθμούς άυξησε τη διαφορά του από τον Παλλεσβιακό, ο Εθνικός Θερμής, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο το εντός έδρσς στραβοπάτημα της ομάδας της Μυτιλήνης κόντρα στον Αστέρα Ιππείου (0-1), νικώντας εύκολα τον Αίαντα Μυτιλήνης (5-2). Στα υπόλοιπα ματς του Β1 ομίλου ξεχώρισε η νίκη του Έφηβου επί του Ερμή (2-1) στο τοπικό ντέρμπι των Παμφίλων, ενώ ο Αρίων Παλαιοκήπου κέρδισε τα Λιονταράκια (2-1).

Στο Β2 όμιλο, ο Αχιλλέας Πέτρας συνεχίζει να προελαύνει στη βαθμολογία, επικρατώντας και της Ανάξου (1-2), με τον Ατρόμητο Ανεμώτιας να μένει πια 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή, αφού γκέλαρε μέσα στην έδρα του Μεσότοπου (1-1). Βαθμούς έχασε και ο Παπανικολής Ερεσού, εκτός έδρας, από τον Καραβαγγέλη Στύψης (3-3), ενώ στο άλλο ματς της ημέρας, ο Ταξιάρχης Μανταμάδου κέρδισε εύκολα τον Μακαρέα Άγρας (4-0).

Υπήρξαν πάντως και δύο αναβολές, μια σε κάθε όμιλο, αφού τα παιχνίδια ανάμεσα σε Αναγέννηση Αγιάσου-Ποσειδώνα Περάματος και Ανδρονικά Παρακοίλων-Βασιλικών, δεν πραγματοποιήθηκαν με ευθύνη της ΕΠΣ Λέσβου.

 

Παλλεσβιακός-Αστέρας Ιππ. 0-1

Με ένα γκολ του Σαμοθρακή στο Β' Ημίχρονο, ο Αστέρας Ιππείου πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παλλεσβιακού και μαζί, βαθιά βαθμολογική ανάσα, απέναντι σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην κατηγορία και διατηρούσε νικηφόρο σερί, γλυκοκοιτώντας την κορυφή του Β1 ομίλου.

Εθνικός-Αίας 5-2

Καμία αντίσταση δεν πρόλβε να φέρει ο Αίας Μυτιλήνης στον καταιγιστικό, ειδικά στο Α' Ημίχρονο Εθνικό Θερμής, που προηγήθηκε με 3-0. Στην επανάληψη, μπορεί οι πρωτοπόροι να έκαναν κράτει τις μηχανές και οι φιλοξενούμενοι να μείωσαν το σκορ, ωστόσο όπως ήταν αναμενόμενο οι τρεις βαθμοί κατέληξαν στον Εθνικό Θερμής που οδηγεί την κούρσα στη βαθμολογία. Για τους γηπεδούχους, χατ τρικ πέτυχε ξανά ο Γονιδέλλης, που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και τα άλλα δύο γκολ, οι Ισαλάρι και Στρατηγέλλης. Τα γκολ του Αίαντα σημείωσε ο Πολυζώνης. Για την ομάδα της Θερμής, δύο φορές σημάδεψαν το δοκάρι οι Βαλσάμης και Μ. Κατζανός.

Αρίων Παλαιοκήπου - Λιονταράκια 2-1

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Κοντάκας. Στην επανάληψη, ο Κακαγιάννης έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του και ο Ζαφειρίου μείωσε για τους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Παλαιόκηπου ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Ρετζίνου. Οι φιλοξενούμενοι τα έχουν με την ΕΠΣΛ, που όρισε κανονικά τον αγώνα, τη στιγμή που πέντε παίκτες τους συμμετείχαν με τις Μικτές Λέσβου όλη την εβδομάδα στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα της Ρόδου, επιστρέφοντας κουρασμένοι (τέσσερα ματς) και μερικοί τραυματίες... 

Έφηβος Παμφίλων-Ερμής Παμφίλων 2-1

Με μια παλικαρίσια εμφάνιση, ο Έφηβος πήρε μεγάλη νίκη γοήτρου, στο ντέρμπι των Παμφίλων, χάρη σε δύο γκολ που σημείωσε ο Σωτηρόπουλος. Για την ομάδα του Ερμή είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Βασιλλέλης. Ο Έφηβος αγωνίστηκε μάλιστα στο τελευταίο ημίωρο με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Στρατή Πατσόγλου.

Άναξος - Αχιλλέας Πέτρας 1-2

Οι πρωτοπόροι του Β2 ομίλου προηγήθηκαν στο ματς με τον Βερβέρη, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 0-1. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Βλουτή, όμως η αποβολή του Φραγκούλη έκλεισε την Άναξο στα καρέ της και στις καθυστερήσεις, ήρθε η λύτρωση για την ομάδα της Πέτρας, με ένα γκολ του Καραμιχαλάκη που έδωσε τους βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Μεσότοπος-Ατρόμητος Ανεμώτιας 1-1

Το Α' Ημίχρονο στο Μεσότοπο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, σε ένα ματς με λίγες φάσεις. Στην επανάληψη, Μεσότοπος και Ατρόμητος Ανεμώτιας σημείωσαν από ένα γκολ, με σκόρερ τους Τρυγώνη και Χατζηβασιλείου, αντίστοιχα, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν τη μεγάλη έκπληξη παίρνοντας τελικά το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ατρόμητο, που ξύπνησε αργά στον αγώνα και έχασε πέναλτι με τον Σοφιανό στο φινάλε...
Ταξιάρχης Μανταμάδου-Μακαρέας Άγρας 4-0

Η ομάδα του Μανταμάδου μπορεί να μη σκόραρε κάποιο τέρμα στα πρώτα 45 λεπτά, φαίνεται όμως ότι φυλούσε το καλύτερο για το Β' Ημίχρονο, εκεί όπου ήταν σαρωτική και με φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ τον Μακαρέα Άγρας. Σκόρερ οι Ψαραδέλλης, Στρ. Δρακούλης, Νικ. Δρακούλης και Σαμαράς, ενώ δοκάρι είχε ο Ψωμάς.

Καραβαγγέλης Στύψης - Παπανικολής Ερεσού 3-3

Αν και ο Καραβαγγέλης προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-0 χάρη στο γκολ του Πετριώτη, στην επανάληψη οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικό ποδσόσφαιρο και αναδείχθηκαν τελικώς ισόπαλες με σκορ 3-3, σε ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο. Οι γηπεδούχοι σκόραραν το 2-0 στο Β' Ημίχρονο με τον Πετριώτη, για να μειώσει ο Παπανικολής με σκόρερ τον Τσότρα. Η ομάδα της Στύψης πέτυχε το 3-1 με τον Ψαρρό, όμως η ομάδα της Ερεσού δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καταφέρνοντας να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Τσίλιας και Μεζίκης. Η ομάδα της Στύψης θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη, αν ο Πετριώτης δε σημάδευε το δοκάρι του Παπανικολή.

Αποτελέσματα 12ης Αγωνιστικής

Β1 Όμιλος
Παλλεσβιακός - Αστέρας Ιππείου 0-1
Αρίων Παλαιοκήπου - Λιονταράκια 2-1
Εθνικός Θερμής - Αίας Μυτιλήνης 5-2
Έφηβος Παμφίλων - Ερμής Παμφίλων 2-1
Αναγέννηση Αγιάσου - Ποσειδών Περάματος (αναβλ.)

Β2 Όμιλος
Ταξιάρχης Μανταμάδου - Μακαρέας Άγρας 4-0
Άναξος - Αχιλλέας Πέτρας 1-2
Ανδρονικάς Παρακοίλων - Βασιλικά (αναβλ.)
Μεσότοπος - Ατρόμητος Ανεμώτιας 1-1
Καραβαγγέλης Στύψης - Παπανικολής Ερεσού 3-3

Βαθμολογίες


Β1 Όμιλος - Σε 12 αγώνες B.  Γκολ
1. Εθνικός Θερμής 32 34-16
2. Παλλεσβιακός 27 29-12
3. Αρίων Παλαιοκήπου 22 29-18
4. Αστέρας Ιππείου 19 24-18
5. Αίας Μυτιλήνης 19
24-22
6. Λιονταράκια 18 23-11
7. Ερμής Παμφίλων 17 13-13
8. Έφηβος Παμφίλων 14 16-25
9. Ποσειδών Περάματος* 1 4-35
10.

Αναγέννηση Αγιάσου*

-1 7-32

* Αναγέννηση Αγιάσου και Ποσειδών Περάματος έχουν από ένα μηδενισμό και έναν αγώνα λιγότερο

 


Β2 Όμιλος - Σε 12 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Αχιλλέας Πέτρας 34 40-8
2. Ατρόμητος Ανεμώτιας 24 32-20
3. Παπανικολής Ερεσού 24 30-15
4. Άναξος 19 28-25
5. Ταξιάρχης Μανταμάδου 18 29-23
6. Καραβαγγέλης Στύψης 17 29-31
7. Βασιλικά* 12 27-29
8. Ανδρονικάς Παρακοίλων* 10 20-33
9. Μεσότοπος 6 15-34
10.

Μακαρέας Άγρας

3

12-44

* Έχουν έναν αγώνα λιγότερο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey