Όλα μένουν ίδια...

24/01/2011 - 11:36 Τελευταία τροποποίηση στις 24/01/2011 - 22:00

Η 14η Αγωνιστική της Β' Κατηγορίας δεν έκρυβε εκπλήξεις, τόσο στο Β1 όσο και στο Β2 όμιλο, με τα φαβορί να επικρατούν και την κορυφή της βαθμολογίας να πααμένει αναλλοίωτη. Από τη μία, ο Εθνικός Θερμής πέρασε με άνεση μέσα από τον Παλαιόκηπο (0-3) κι ο Παλλεσβιακός επικράτησε εύκολα του Αίαντα Μυτιλήνης (4-1), ενώ από την άλλη, ο Αχιλλέας Πέτρας συνέχισε την ξέφρενη πορεία του κερδίζοντας τον Παπανικολή Ερεσού (2-0).

Τα αποτελέσματα

14η Αγωνιστική

Β1 Όμιλος

Αρίων Παλαιοκήπου-Εθνικός Θερμής 0-3
Ερμής Παμφίλων-Αστέρας Ιππείου 2-2
Παλλεσβιακός-Αίας Μυτιλήνης 4-1
Λιονταράκια-Ποσειδών Περάματος 6-2
Αναγέννηση Αγιάσου -Έφηβος Παμφίλων 3-3


Β1 Όμιλος - Σε 14 αγώνες B.  Γκολ
1. Εθνικός Θερμής 38 40-16
2. Παλλεσβιακός 30
33-15
3. Αστέρας Ιππείου 23 27-20
4. Αρίων Παλαιοκήπου 22 31-24
5. Αίας Μυτιλήνης 22 30-26
6. Λιονταράκια 21 29-14
7. Ερμής Παμφίλων 21
17-15
8. Έφηβος Παμφίλων 15 19-33
9. Ποσειδών Περάματος* 4 10-43
10.

Αναγέννηση Αγιάσου*

1
11-43

* Αναγέννηση Αγιάσου και Ποσειδών Περάματος έχουν από ένα μηδενισμό

* Αναγέννηση Αγιάσου και Ποσειδών Περάματος έχουν από ένα μηδενισμό

Β2 Όμιλος
Αχιλλέας Πέτρας-Παπανικολής Ερεσού 2-0
Μακαρέας Άγρας-Βασιλικά 4-3
Ανδρονικάς Παρακοίλων-Άναξος 3-5
Καραβαγγέλης Στύψης-Ατρόμητος Ανεμώτιας 3-4
Ταξιάρχης Μανταμάδου-Μεσότοπος 6-1


Β2 Όμιλος - Σε 14 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Αχιλλέας Πέτρας 40
43-8
2. Ατρόμητος Ανεμώτιας 30 40-25
3. Παπανικολής Ερεσού 27 33-19
4. Άναξος 22
35-32
5. Ταξιάρχης Μανταμάδου 21 36-30
6. Καραβαγγέλης Στύψης 17 32-37
7. Ανδρονικάς Παρακοίλων 16 26-38
8. Βασιλικά 15 36-36
9. Μεσότοπος 6 18-50
10.

Μακαρέας Άγρας

6

16-42

* Έχουν έναν αγώνα λιγότερο

Επόμενοι Αγώνες (29/1)
Β1 'Ομιλος
Έφηβος Παμφίλων-Αρίων Παλαιοκήπου
Αναγέννηση Αγιάσου-Παλλεσβιακός
Εθνικός Θερμής-Λιονταράκια
Αίας Μυτιλήνης-Ερμής Παμφίλων
Αστέρας Ιππείου-Ποσειδών Περάματος

Β2 'Ομιλος
Άναξος-Ταξιάρχης Μανταμάδου
Ανδρονικάς Παρακοίλων-Καραβαγγέλης Στύψης
Μεσότοπος-Μακαρέας Άγρας-
Ατρόμητος Ανεμώτιας-Αχιλλέας Πέτρας
Παπανικολής Ερεσού-Βασιλικά


Τα φύλλα αγώνα της 14ης Αγωνιστικής

Αρίων Παλαιοκήπου-Εθνικός Θερμής 0-3

Με πρωταγωνιστή τον Γονιδέλλη, ο Εθνικός Θερμής μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον εκτός έδρας αγώνα του κόντρα στον Αρίωνα Παλαιοκήπου, επικρατώντας με το ευρύ 0-3. Ο βραχύσωμος επιθετικός της ομάδας της Θερμής πέτυχε χατ τρικ, με δυο γκολ στο Α' Ημίχρονο και ένα ακόμα στην επανάληψη, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον Εθνικό στο δρόμο προς τον τίτλο και την άνοδο στην Α' Κατηγορία. για την ομάδα του Παλαιοκήπου αποβλήθηκε ο Κιολές, ενώ ο Αγάς είχε δοκάρι.

Λιονταράκια-Ποσειδών Περάματος 6-2

Γκολ και θέαμα προσέφεραν οι δύο ομάδες με το τελικό 6-2 να αποζημιώνει όσους παρακολούθησαν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Μπορεί ο Ποσειδώνας να άντεξε για ένα ημίχρονο, κοντράροντας τα Λιονταράκια, που προηγήθηκαν με 3-2, όμως το δεύτερο 45λεπτο ήταν καθηλωτικό και το τελικό 6-2 απολύτως δίκαιο για την ομάδα του Λάκη Σπανού. Σκόρερ για τα Λιονταράκια χρίσθηκαν οι Χατζηδιαμαντής, Κουτσιανίτης, Λαμπράκης, Τσιταντίνος και Κίστα (2), ενώ για τους φιλοξενούμενους γκολ πέτυχαν οι Γονιδέλλης, και Λούπος.

Ερμής Παμφίλων-Αστέρας Ιππείου 2-2

Παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο Α' ημίχρονο με σκόρερ τον Σαμοθρακή, στην επανάληψη ο Ερμής ανέβασε την απόδοσή του και οι δύο ομάδες έφυγαν τελικά ισόπαλες από το γήπεδο των Παμφίλων. Σκόρερ για την ομ΄δα του Στρατή Μυρογιάννη, οι Βασιλλέλης και Βούρος, ενώ για το Ίππειος γκολ πέτυχαν οι Σαμοθρακής, και Βερδούκας (αυτογκόλ). Σίγουρα η ομάδα του Αστέρα τα έχει και με την τύχη της, αφού σε δύο περιπτώσεις οι Σαμοθρακής και Μπριλάκης σημάδεψαν το δοκάρι...

Παλλεσβιακός-Αίας Μυτιλήνης 4-1

Τι κι αν το πρώτο 45λεπτο ήταν στείρο παραγωγικά, με το 0-0 να πλανάται πάνω από το Γήπεδο "Γεώργιος Σκούφος". Στην επανάληψη "άνοιξαν οι ουρανοί" και το τελικό 4-1 αφήνει απόλυτα ικανοποιημένη την ομάδα του Παλλεσβιακού. Σε ένα γήπεδο βούρκο, ειδικά προς το τέλος της αναμέτρησης, ο "Παλλέ" με γκολ των Μωραϊΐτη, Καδή (2) και Αδαλή πήρε το τρίποντο της νίκης. Το μοναδικό γκολ του Αίαντα Μυτιλήνης σημείωσε ο Πάστος.

Ανδρονικάς Παρακοίλων-Άναξος 3-5

Η Άναξος ήταν ισοπεδωτική στο Α' Ημίχρονο μέσα στα Παράκοιλα και προηγήθηκε με 0-3 χάρη στα γκολ των Ορφανίδη (2) και Βλουτή. Στην επανάληψη, ο Ανδρονικάς προσπάθησε να αντιδράσει, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και δικαίως έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, σκοράροντας ακόμα δύο γκολ με τον Καραλίδη. Τα τέρματα για την ομάδα των Παρακοίλων πέτυχαν οι Δ. Κουτλής, Σπ. Βαχαράκης και Καλέντζος.

Ταξιάρχης Μανταμάδου-Μεσότοπος 6-1

Πολύ καλύτερος ήταν ο ταξιάρχης στην αναμέτρησή του με το Μεσότοπο και το απέδιξε μέσα στο γήπεδο, επικρατώντας με 6-1. Μάλιστα η ομάδα του Μανταμάδου δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης από το πρώτο 45λεπτο, όταν και προηγήθηκε με 5-0. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Νικόδημος Δρακούλης, που ήταν εκπληκτικός με τέσσερα γκολ και ο Γκουζιώνης, που σκόραρε δύο...

Μακαρέας Άγρας-Βασιλικά 4-3

Πολύ ωραίο ματς έγινε στην Άγρα με τον Μακαρέα να επικρατεί των Βασιλικών με σκορ 4-3, σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και όμορφες φάσεις. Σκόρερ για τους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 2-1, οι Χρήστος Γιαννής (2), Σαχτούρης και Κουλουδής, ενώ για τους φιλοξενούμενους γκολ πέτυχαν οι Ψαρρός, Κατρακάζας και Αράπογλου.  Πάντως η ομάδα των Βασιλικών θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη στο ματς, αν κατάφερνε ένα από τα συνολικά πέντε δοκάρια της, με τους Αράπογλου (2), Κατρακάζα και  Νικέλλη (2), να το κάνει γκολ...

Αναγέννηση Αγιάσου-Έφηβος Παμφίλων 3-3

Μπορεί το ματς να ήταν αδιάφορο βαθμολογικά, όμως τελικά οι δύο ομάδες βρήκαν όρεξη όχι μόνο για να σκοράρουν συνολικά έξι γκολ, αλλά και για... εντάσεις μετά τη λήξη του παιχνιδιού ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες τους. Το τελικό 3-3 μοιάζει δίκαιο. Η Αναγέννηση σκόραρε με τους Χρυσάφη (2) και Στόϊκο, ενώ για την ομάδα των Παμφίλων δύο γκολ πέτυχε ο Στρατής Πατσόγλου και ένα ο Πινάκης.

Καραβαγγέλης Στύψης-Ατρόμητος Ανεμώτιας 3-4

Στη Στύψη σημειώθηκε ανατροπή, αφού ο Καραβαγγέλης ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 2-1, όμως τελικός νικητής ήταν ο Ατρόμητος Ανεμώτιας με σκορ 3-4! γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Παπαχαρίσης και Πετριώτης (2), ενώ για την ομάδα της ανεμώτιας σκόραραν οι Ιντζές, Παπαδόπουλος (2) και Λασκαρίδης. Οι δύο ομάδες τέλειωσαν το ματς με 10 παίκτες, λόγω αποβολών των Αλογδέλλη (Καραβαγγέλης) και Παπαδόπουλου (Ατρόμητος). Οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Πετριώτη και Πιτσούλη.

Αχιλλέας Πέτρας-Παπανικολής Ερεσού 2-0

Στην Πέτρα, ο Αχιλλέας είναι το απόλυτο αφεντικό και ο Παπανικολής Ερεσού δε θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κανόνα. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0 , σκορ που  σημειώθηκε στο πρώτο 45λεπτο, χάρη στα γκολ των Καραμιχαλάκη και Αχ. Βερβέρη. Για τους φιλοξενούμενους, που ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, αποβλήθηκε ο Σάββας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey