Απτόητος ο Αρίων Παλαιοκήπου!

28/01/2018 - 17:16 Τελευταία τροποποίηση στις 29/01/2018 - 13:19

Με δύο πρωινές αναμετρήσεις ξεκίνησε η 15η Αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Λέσβου. Στο νότιο όμιλο ο Αστέρας Ιππείου νίκησε τον ΑΟ Βασιλικών (2-0) και στο βόρειο όμιλο η Προοδευτική Σκ. Καλλονής επικράτησε εύκολα της Φίλιας (4-0). Πριν από λίγο ο Αρίων Παλαιοκήπου νίκησε στο ντέρμπι τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας (3-1) και ο Ορφέας Κεραμειών πέρασε από τα Πάμφιλα και την έδρα του Έφηβου (0-1). Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Απόλλων Δαφίων δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Ορφέα Άντισσας (5-0), όπως και ο Μακαρέας Άγρας κόντρα στον Γερμανό Καραβαγγέλη Στύψης (3-1). Με «2» πέρασε από το «Καραβογιάννειο» ο Ταξιάρχης Μανταμάδου ξεπερνώντας το εμπόδιο του Παπανικολή Ερεσού (2-3). 

Ρεπορτάζ | Νίκος Λαγουτάρης

15η Αγωνιστική (28/1, 15:00)

Νότιος Όμιλος

Αστέρας Ιππείου-ΑΟ Βασιλικών 2-0 (0-0)
Γήπεδο Ιππείου
Βουλγαρέλλης, Χατζημωϋσής, Σαρρής
Παρατηρητής: Γονιδέλλης

Μέτριο ματς στο Ίππείος με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο ΑΟ Βασιλικών είχε δοκάρι στο ξεκίνημα με τον Βαγιάκα στη μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή του πρώτου μέρους. Ο Αστέρας Ιππείου άνοιξε το σκορ με σουτ του Αθηνιώτη και έφτασε στο 2-0 με γκολ του Δάλλα στην επανάληψη.

Αρίων Παλαιοκήπου-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 3-1 (1-0)
Γήπεδο Παπάδου
Βασιλακάκης, Στεργιακούλης, Τσογγάρη
Παρατηρητές: Χρόνης, Ζηρόπουλος

Μέτριο παιχνίδι στο πρώτο ημίωρο, δίχως φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Αρίων Παλαιοκήπου απείλησε πρώτος σε εκτέλεση φάουλ του Γκιόρκι, αλλά η κεφαλιά του Μπισμπίκα έφυγε άουτ. Στην επόμενη επίθεση ο Πάστος σούταρε δυνατά, αλλά ο Κοκαλέλλης έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Καρατσομπανάκη, αλλά ο διαιτητής Βασιλακάκης έδωσε συνέχεια στο ματς. Στο 40' ο Κουπέ σούταρε έξω από την περιοχή, με τον Λυρή να απομακρύνει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 43' ο Αρίων άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα του Κουπέ και με κεφαλιά ο Καρατσομπανάκης, πιο ψηλά από όλους, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Στην επανάληψη, ο Αρίων είχε τον έλεγχο και έφτασε απειλητικά στην αντίπαλη εστία με τον Τηνιακό, που σούταρε άουτ (51') και με δυνατό σουτ του Κουπέ (57'), με τον Λυρή να διώχνει σε κόρνερ.Από την εκτέλεσή του ο Χριστοδούλου βρήκε τον Κιοσσέ, που με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0. Πάστος και Τσιβγούλης προσπάθησαν να μειώσουν, αλλά τα σουτ που επιχείρησαν έφυγαν άουτ. Στο 72' όμως από μια παράλληλη σέντρα μπάλα στρώθηκε στον εξαιρετικό σε όλο το ματς Καρατσομπανάκη, που με δυνατό σουτ έκανε το 3-0. Στο 78' ο Ατρόμητος μείωσε σε 3-1, όταν ο Κρασόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Αρίωνα και στο τετ α τετ με τον Κοκαλέλλη, επιχειρώντας το χλιαρό πλασέ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα παρά την προσπάθεια των αμυντικών να απομακρύνουν. 

Έφηβος Παμφίλων-Ορφέας Κεραμειών 0-1 (0-0)
Γήπεδο Παμφίλων
Πούλος, Κακαδέλλης, Κελαϊδίτης
Παρατηρητής: Μαρμαλέκας

Το γκολ του Περικλή Γιαβρίμη, από ασίστ του Παναγιώτου, έκρινε την αναμέτρηση Έφηβου-Ορφέα Κεραμειών στα Πάμφιλα. Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές ευκαιρίες, δυσκολεύτηκαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, απέναντι σε έναν Έφηβο που απέδειξε ξανά ότι είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος.

Παλλεσβιακός-Δόξα Πλαγιάς 3-0αα

Ρεπό: Θύελλα Πηγής

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΝΟΤΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

Βόρειος Όμιλος

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Φίλια 4-0 (1-0)
Γήπεδο Σκάλας Καλλονής
Λυρής, Βλουτέλλης, Μέστρος
Παρατηρητής: Κεχαγιάς

Μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ στη Σκάλα Καλλονής με σέντρα σουτ του Πατσανά και στο 34' ο αστέλλος με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0 για την «Πρόο». Οι γηπεδούχοι έκαναν και το 3-0 με γκολ του Μπένι, ενώ στο 88' ο Ρομέο διαμόρφωσε το τελικό 4-0 με ατομική προσπάθεια.

Μακαρέας Άγρας-Γερμανός Καραβαγγέλης Στύψης 3-1 (2-1)
Γήπεδο Παρακοίλων
Τσιμόπουλος, Καραμπάσης, Μπάλιακα
Παρατηρητής: Βογιατζής

Νίκη για τον Μακαρέα, που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα από εκτέλεση φάουλ του Βατή. Όμως σχετικά άμεσα ο Δρακούλης Δρακούλης ισοφάρισε με κεφαλιά για την ομάδα της Άγρας, που με γκολ του Δημήτρη Κουλουδή πήρε και την πρωτοπορία πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη ο Γερμανός Καραβαγγέλης πίεσε, αλλά δεν κατόρθωσε να βρει δεύτερο γκολ. Στις καθυστερήσεις ο Ψύλλος διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Από μία κόκκινη κάρτα για κάθε ομάδα, αφού στο 80' αποβλήθηκε ο Δημήτρης Κουλουδής του Μακαρέα και στο 90' ο Π. Κούκλος λόγω κουτουλιάς στον Χυδεριώτη.

Απόλλων Δαφίων-Ορφέας Άντισσας 5-0 (1-0)
Στάδιο «Κ. Κεντέρης» Καλλονής
Πατσατζής, Συκάς, Παράσχου
Παρατηρητής: Φιλιππόπουλος

Εύκολη νίκη για τον Απόλλωνα, που προηγήθηκε με κεφαλιά του Σερέτη στο ημίχρονο. Με την επανέναρξη ο Αντώνης Γκιάτα έκανε το 2-0 με σουτ και στο 65' ο Πλουμής διαμόρφωσε με κεφαλιά το 3-0. Ακολούθησε ένα ακόμα γκολ για την ομάδα των Δαφίων με σου του Μίμη Κουτλή και το τελικό 5-0 πέτυχε ο Πλούμης ξανά με κεφαλιά. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι.

Παπανικολής Ερεσού-Ταξιάρχης Μανταμάδου 2-3 (2-1)
«Καραβογιάννειο» Ερεσού
Μποντάκης, Βουρανής, Ψύλλος
Παρατηρητής: Ζαμπαράς

Νίκη με ανατροπή για τον Ταξιάρχη απέναντι σε έναν Παπανικολή που προηγήθηκε με κεφαλιά του Ελευθερίου και λίγο αργότερα με γκολ του Μανώλη Κόβρα πήρε προβάδισμα δύο γκολ. Ωστόσο ο Ταξιάρχης μείωσε στο 42' με τον Μοσχογιάννη και έφτασε σε δύο ακόμα γκολ στην επανάληψη, ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Χατζηδημητρίου και παίρνοντας τελικά το τρίποντο στην εκπνοή με γκολ του Στρατή Δρακούλη. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 80ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Π. Φυντάνη.

Ρεπό: Άναξος

Δείτε τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του ΒΟΡΕΙΟΥ Ομίλου της Β' ΕΠΣ Λέσβου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey