Όλα ανοικτά στο νότιο, τυπική διαδικασία στο βόρειο!

01/04/2018 - 18:34 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2018 - 16:00

Όλα ανοικτά στο νότιο, τυπική διαδικασία στο βόρειο!Συνεχίζεται η μάχη στα Playoffs του νοτίου ομίλου στη Β' ΕΠΣ Λέσβου, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι μεταξύ Ατρόμητου και Αρίωνα Παλαιοκήπου (1-1), που κράτησε τον Παλλεσβιακό στο -3 (είχε ρεπό). Νίκη για τη Θύελλα Πηγής επί του Ορφέα Κεραμειών (2-1), στο άλλο ματς της 6ης Αγωνιστικής.

Στο βόρειο όμιλο, σε τυπική διαδικασία έχει μετατραπεί το υπόλοιπο των Playoffs αφού οι Απόλλων Δαφίων και Προοδευτική Σκ. Καλλονής έχουν εξασφαλίσει την άνοδο, νικώντας και σήμερα τον Ταξιάρχη Μανταμάδου (6-0) και την Άναξο (0-4), αντίστοιχα. Ρεπό είχε η Φίλια.

6η Αγωνιστική

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Αρίων Παλαιοκήπου 1-1

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι μεταξύ Ατρόμητου Αγ. Μαρίνας και Αρίωνα Παλαιοκήπου, διατηρώντας το ενδιαφέρον στο νότιο όμιλο ως προς την κατάκτηση του δεύτερου προνομιούχου εισιτηρίου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Τηνιακού με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εκτέλεση πέναλτι του Κρασόπουλο λίγα λεπτά αργότερα.

Θύελλα Πηγής-Ορφέας Κεραμειών 2-1 (1-1)

Νίκη για τη Θύελλα, που έκαμψε στην Πηγή την αντίσταση του Ορφέα Κεραμειών με σκορ 2-1. Ο Γιακαλής άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος για τη Θύελλα, αλλά ο Τσαΐρης ισοφάρισε με πέναλτι σχεδόν αμέσως για την ομάδα των Κεραμειών. Το τελικό 2-1 πέτυχε με δικό της πέναλτι η Θύελλα, που μετέτρεψε σε γκολ ο Σφακιανάκης.

Ρεπό: Παλλεσβιακός

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των Playoffs στο ΝΟΤΙΟ όμιλο

Άναξος-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 0-4

Εύκολο πέρασμα από το Γήπεδο της Πέτρας έκανε η Προοδευτική, νικώντας την Άναξο με σκορ 0-4. Δύο γκολ σημείωσε για την ομάδα της Σκάλας Καλλονής ο Κουμέλλης και από ένα οι Μπένι, Νικήτας. Δοκάρι πριν τη λήξη είχε για τους φιλοξενούμενους ο Ρομέου.

Απόλλων Δαφίων - Ταξιάρχης Μανταμάδου 6-0

Τυπική διαδικασία ήταν το ματς στο Στάδιο «Κ. Κεντέρης» της Καλλονής, με τον Απόλλωνα Δαφίων να κερδίζει 6-0 τον Ταξιάρχη. Δύο γκολ σημείωσε ο Νερατζής και από ένα οι Γκιάτα, Ντουνιάς, Χρ. Βαμβουκλής, Πλουμής. Δοκάρι για την ομάδα των Δαφίων είχε και ο Μπουχλής.

Ρεπό: Φίλια

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των Playoffs στο ΒΟΡΕΙΟ όμιλο

Φωτογραφία | Νίκος Λαγουτάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey