Οργισμένη επιστολή Παπανικολή: "Χαιρετίσματα... στην εξουσία" [video]

14/02/2011 - 15:53 Τελευταία τροποποίηση στις 14/02/2011 - 17:01

Μία ενδιαφέρουσα τοποθέτηση των ανθρώπων του Παπανικολή, με αφορμή τις περίεργες διαιτησίες των τελευταίων αγωνιστικών εις βάρος της.

«Προς την ΕΠΣ Λέσβου,

Προς τους αρμόδιους φορείς της διαιτησίας,

Προς του ιθύνοντες του Λεσβιακού ποδοσφγαίρου.

Προς κάθε έναν, ο οποίος νοιάζεται πραγματικά ή έστω δηλώνει πως νοιάζεται για την πρόοδο του Λεσβιακού ποδοσφαίρου.

Αναρωτιόμαστε πραγματικά, εάν όλοι οι παραπάνω αρμόδιοι θεωρούν ως Λεσβιακό ποδόσφαιρο μονάχα αυτό που παίζεται από την Καλλονή και ανατολικότερα. Εάν «μάνα» του ποδοσφαίρου είναι μονάχα η Μυτιλήνη, εάν τους υπόλοιπους τους βλέπουμε απλά ως «διάκοσμο» του οικοδομήματος που έχουμε φτιάξει σε τούτο το νησί!

Ο Α.Ο. Παπανικολής ένα σωματείο με δράση 30 ετών αδικείται συστηματικά στους τελευταίους αγώνες του από την διαιτησία. Ουδείς ασχολείται και το «ανάθεμα» το δέχεται η Ερεσός, η ομάδα και ο κόσμος της, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ είναι υποχρεωμένοι να δέχονται τις απίθανες επιθυμίες του κάθε άρχοντα του αγώνα και να μη μιλάνε. Και όμως μπροστά σε όλα αυτά που έχουνε γίνει σε βάρος μας τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ο φίλαθλος κόσμος του Παπανικολή έχει σταθεί στο ύψος του. Ως πότε όμως;

Αγαπητοί φίλοι της Μυτιλήνης. Εσείς που έχετε στα χέρια σας τις τύχες του ποδοσφαίρου, τι είναι ακριβώς αυτό που επιθυμείτε; Επιθυμείτε να σβηστούν από τον χάρτη οι ομάδες του δυτικού νησιού; Εδώ κάνουμε υπεράνθρωπες προσπάθειες να συντηρήσουμε την ομάδα μας, αποδιωγμένοι από κάθε επίσημο φορέα του νησιού. Το δυτικό νησί έχει τουλάχιστον ίση έκταση με αυτό που εκτείνεται από την Καλλονή και ανατολικά και δε διαθέτει ΟΥΤΕ ΕΝΑ γήπεδο με χλοοτάπητα! Κάθε έργο πνοής γίνεται μονάχα στο κεντρικό και ανατολικό νησί. Πόσα γήπεδα με χόρτο έχετε φτιάξει εκεί; Εφτά, οχτώ, εννιά και συνεχίζεται να φτιάχνετε! Στο Δυτικό νησί φαίνεται πως ζούνε Τούρκοι πολίτες. Εμεις δεν έχουμε δικαιώματα, έχουμε μονάχα υποχρεώσεις!

Και σα μη φτάνουν αυτά, έχουμε να κάνουμε με διαιτησίες, οι οποίες δείχνουν ξεκάθαρα πως ουδείς σέβεται τους κόπους μας, ουδείς σέβεται τον ιδρώτα μας, ουδείς σέβεται το πολυπληθές κοινό μας, το οποίο κρατάμε με νύχια και δόντια για να μην εκραγεί!

Αυτή η επιστολή αποτελεί την τελευταία κραυγή αγωνίας μας για να ασχοληθούν κάποτε οι «πολυθρόνες» της Μυτιλήνης, που μονάχα σε εκλογές ξέρουν να μας θυμούνται με την Ερεσό!

Από τους πολίτες «Γ» κατηγορίας του νησιού μας, από αυτούς που δε δικαιούνται χλοοτάπητα, από αυτούς που δε δικαιούνται σεβασμό για την τριακονταετή ιστορία τους, χαιρετίσματα στην εξουσία!

Εμείς θα εξακολουθήσουμε να παλεύουμε με όλες τις δυνάμεις μας μέσα στο γήπεδο, για τα δικά μας παιδιά, για την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο...»

Δείτε σε βίντεο τους ένθερμους υποστηρικτές του Παπανικολή Ερεσού (Πηγή: Διομήδης Κόβρας)

{youtube}ad31_5CksRc{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey