Γκολ και συγκινήσεις στην πρεμιέρα της ανόδου!

26/02/2011 - 23:06 Τελευταία τροποποίηση στις 27/02/2011 - 13:09

Με πολλά γκολ και συγκινήσεις ξεκίνησε η τελική φάση του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας, με τις ομάδες που προκρίθηκαν στο λεγόμενο "όμιλο της ανόδου" να δίνουν την πρώτη μάχη, στοχεύοντας στην άνοδό τους στα μεγάλα σαλόνια. Το μεγάλο παιχνίδι έγινε στη Θερμή ανάμεσα σε Λιονταράκια και Παλλεσβιακό, με τους γηπεδούχους του Σπανού, να επικρατούν μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι με 3-2. Μεγάλη νίκη πήρε ο Παπανικολής μέσα στην έδρα του Ερμή, τη στιγμή που ο Ατρόμητος και Εθνικός αναδεικνύονταν ισόπαλοι 1-1 στην παγωμένη Ανεμώτια. Ο Αχιλλέας κέρδισε έστω και δύσκολα τον Αστέρα Ιππείου.

Ερμής-Παπανικολής 1-3

Το ντεμπούτο του Γιώργου Κομνηνού στον πάγκο της ομάδας των Παμφίλων δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, καθώς ο Παπανικολής ήταν καλύτερος και πιο ουσιαστικός παίρνοντας πολύ σπουδαία νίκη στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. Ο Θεοδωρίδης με δύο γκολ ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης, για το τελικό 1-3 υπέρ των φιλοξενούμενων, που διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος, μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος! Για την ομάδα της Ερεσού σκόραρε και ο Γελέκης, ενώ για τον Ερμή το γκολ του Χαλακατέβα απλά δεν έφτανε.

Ατρόμητος-Εθνικός 1-1

Στην Ανεμώτια Ατρόμητος και Εθνικός διασταύρωναν για πρώτη φορά φέτος τα ξίφη τους σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, που τελικά δεν ανέδειξε νικητή. Ο Ατρόμητος προήγηθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Χρήστο Παπαδόπουλο, αλλά στην επανάληψη ο Εθνικός ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στην ισοφάριση με το Σαλιάρη. Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους με την ομάδα της Θερμής να χάνει με αποβολή τη συνήθη ύποπτο Στρατή Γοδιδέλλη...

Λιονταράκια-Παλλεσβιακός 3-2

Φοβερή εξέλιξη που επιβράβευσε την προσπάθεια της ομάδας του Βαγγέλη Σπανού που έδειξε στο γήπεδο πιο συγκεντρωμένη και πιο αποφασισμένη για τη νίκη, είχε η αναμέτρηση Λιονταράκια-Παλλεσβιακός στη Θερμή. Ο "Παλλέ" του Καρακλά προηγήθηκε με τον Κουρουβακάλη στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη μάλλον πίστεψε πως είχε... κερδίσει, με τα Λιονταράκια μέσα σε 10 λετπά να γυρνάνε το παιχνίδι με τους Χατζηδιαμαντή και Μπαλατσό! Τα Λιονταράκια που δάγκωσαν κυριολεκτικά τον κοιμώμενο Παλλεσβιακό σην αντεπίθεση έφτασε στο 3-1 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Χατζηδιαμαντή, ενώ στο καπάκι ζήτησε και πέναλτι σε ανατροπή του νεαρού επιθετικού στην περιοχή του Καφαλούκου. Ο Παλλεσβιακός στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, σοβαρεύτηκε, προσπάθησε να σώσει ότι μπορεί από την παρτίδα, με το Μωραϊτη να μειώνει σε 3-2 στο 89΄ με πολύ δύσκολη κεφαλιά μέσα στην περιοχή. Όμως στις καθυστερήσεις με τον Παλλεσβιακό όλο στην περιοχή του Λιονταράκια η ισοφάριση δεν ήρθε και σε μία ακόμη αντεπίθεση ο Τριλιανός που βρέθηκε σχεδόν μόνος με τον Καφαλούκο, προτίμησε να εκτελέσει μόνος του, σημαδευοντας το δοκάρι του "Παλλέ".

Καραβαγγέλης-Άναξος 3-0

Ο Καραβαγγέλης ήταν καλύτερος στο ντέρμπι των ομάδων της Στύψης και της Ανάξου και από το πρώτο ημίχρονο έβαλε υποθήκη για τη νίκη προηγούμενος με 2-0, χάρις σε γκολ των Γελαγώτη και Πετριώτη. Στην επανάληψη η Άναξος προσπάθησε να αντιδράσει αλλά χωρίς αποτελεσμα. Ο Καραβαγγέλης χτυπησε για τρίτη φορά με τον Ψαρρό και πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Τα αποτελέσματα

1η αγωνιστική

Ατρόμητος-Εθνικός 1-1

Ερμής-Παπανικολής 1-3

Καραβαγγέλης-Άναξος 3-0

Αχιλλέας-Αστέρας Ιππ. 2-1

Λιονταράκια-Παλλεσβιακός 3-2

 

Β΄ κατηγορία B. Γκολ
1. Αχιλλέας 7 2-1
2. Παπανικολής 5
3-1
3. Λιονταράκια 5 3-2
4. Εθνικός
5 1-1
5. Καραβαγγέλης
4 3-0
6. Ατρόμητος Ανεμώτιας
4 1-1
7. Παλλεσβιακός
3 2-3
8. Αστέρας Ιππέιου
1 1-3
9. Ερμής
1
1-3
10.

Άναξος

1
0-3

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey