Προπονητής για μία ημέρα!

02/03/2011 - 17:41 Τελευταία τροποποίηση στις 02/03/2011 - 18:11

Μόνο για ένα παιχνίδι κράτησε η συνεργασία του Γιώργου Κομνηνού με την ομάδα του Ερμή αφού από χθες αποτέλεσε παρελθόν! Η συνεργασία των δύο πλευρών ήταν μόνο για ένα παιχνίδι όπως τόνισαν και οι δύο πλευρές (!) και το όλο σκηνικό ετούτο προκαλεί αναμφίβολα ερωτηματικά…

«Ήταν για ένα μόλις παιχνίδι»
«Ο κ. Κομνηνός ήρθε στην ομάδα μας μόνο για το παιχνίδι με τον Παπανικολή με σκοπό να τονώσει την ψυχολογία των παικτών ώστε να πάρουν την νίκη στην πρεμιέρα. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό που περιμέναμε οπότε δεν μπορούσε και να συνεχίσει. Για τις λίγες μέρες  που βρέθηκε  κοντά στην ομάδα μας θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας των Παμφίλων. Το ίδιο επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γιώργος ο Κομνηνός λέγοντας ότι η παρουσία του ήταν πολύ σύντομη αφού πήγε μετά από παράκληση των ανθρώπων του Ερμή να βοηθήσει και τίποτα περισσότερο.

Βέβαια οι πρακτικές αυτές δεν ξέρουμε κατά πόσο τελικά βοηθούν την ομάδα των Παμφίλων, που μετά την απομάκρυνση του Στρατή Μυρογιάννη, βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση κόουτς, ενώ διανύουμε την κρίσιμη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Χρέη προπονητή αφού η διοίκηση ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να προσληφθεί τρίτος τεχνικός(!) μέσα στη χρονιά, θα εκτελούν πλέον ο πρόεδρος Δημήτρης Μαρτίνος(!) μαζί με τον Βαγγέλη Λυκαρδόπουλο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey