Χατζηβαγιάννης, Σταυρινός και Μιχαλακέλλης στον Αλκιβιάδη

25/07/2021 - 13:05 Τελευταία τροποποίηση στις 25/07/2021 - 13:15

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους με την απόκτηση των Χατζηβαγιάννη, Σταυρινό και Μιχαλακέλλη.

Το σωματείο του Κάτω Τρίτους θέτει τον πήχη ψηλά για την φετινή αγωνιστική περίοδο στην προσπάθεια του για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία του νησιού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με τους κάτωθι ποδοσφαιριστές, Μιχάλη Χατζηβαγιάννη,Βύρων Σταυρινό και Παντελή Μιχαλακέλλη.

Ως νέα διοίκηση πιστοί στις αρχές και το όραμα μας για την αναγέννηση και την ισχυροποίηση του Αλκιβιάδη προχωράμε βήμα βήμα με στόχο η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Ο Μιχάλης επιστρέφει στην ομάδα μας μετά την παρουσία του στον Αίγειρο Μιστεγνών, τον ΑΟΜ και τον Απόλλωνα Δαφίων. 

Ο Βύρων επιστρέφει στην ομάδα μας μετά την παρουσία του στην ΑΕΛ Καλλονής U19, στον ΑΣ Φυτειάς (ΕΠΣ Μεσσηνίας) και την ομάδα του ΑΟΜ.

Τέλος καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Παντελή Μιχαλακέλλη που έρχεται από τον Αετό Λουτρών (Γ Εθνική), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ Κοσμίου (ΕΠΣ Θράκης),στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων (ΕΠΣ Θράκης) στον Αιολικό, στον Ατρόμητο Ανεμώτιας, στον Οδυσσέα Ελύτη και στις ομάδες υποδομών του Ολυμπιακού και της ΑΕΛ Καλλονής 

Τους καλωσορίζουμε στην μεγαλη οικογένεια του Αλκιβιάδη και τους ευχόμαστε πολλές πολλές επιτυχίες με υγεία πάνω απ όλα!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey