"Κωλοτούμπας"... συνέχεια, από την Ερεσό!

10/03/2011 - 12:48 Τελευταία τροποποίηση στις 10/03/2011 - 13:15

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει από χθες, το θέατρο του παραλόγου που πρόκειται να παρακολουθήσουμε τις επόμενες ημέρες με μία σειρά ανακοινώσεων από τα σωματεία που θα αναιρούν ουσιαστικά τα όσα είχαν υποστηρίξει κατά της ΕΠΣ Λέσβου, συνεχίζεται σήμερα, αφού θέση… «κωλοτούμπας» πήρε αυτή τη φορά ο Παπανικολής Ερεσού.

H διοίκηση του ΑΟ Παπανικολή, λοιπόν, δημοσίευσε μία ανακοίνωση στην οποία ξεκαθαρίζει ,πως δεν είχε σε καμία περίπτωση σκοπό να θίξει τους… «ακριβοθώρητους» παράγοντες της τοπικής μας Ένωσης και προκαλεί ακόμη περισσότερο το φίλαθλο κοινό.

Η υποκρισία της ΕΠΣΛ, αλλά και των κακόμοιρων των σωματείων που φοβούνται μην τυχόν... πληρώσουν το τίμημα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους, ξεχειλίζει… Γελάει ο κόσμος!

Η νέα ανακοίνωση της ομάδας της Ερεσού, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Μεϊμάρης και ο Γεν. Γραμματέας Ανδρέας Αντωνακόπουλος:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Παπανικολής Ερεσού δραστηριοποιείται εδώ και 32 χρόνια στα γήπεδα της Λέσβου και αποτελεί σταθερό στήριγμα του ποδοσφαίρου στο δυτικό τμήμα του νησιού.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της ομάδας μας είναι να μην προκαλεί, αλλά και να μη διαμαρτύρεται με το παραμικρό, ιδιαίτερα απέναντι σε αυτούς που έχουν επιφορτιστεί με το δύσκολο έργο της συντήρησης και διάδοσης του ποδοσφαίρου στο νησί μας. Μια σειρά από ατυχείς διαιτησίες, μας οδήγησε σε δημόσια τοποθέτηση, όχι όμως αποκλειστικά αγωνιστικού περιεχομένου, αλλά σε μια δημοσιοποίηση των γενικότερων προβληματισμών μας.

Ο ΑΟ Παπανικολής, λοιπόν, βεβαιώνει πως σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να θίξει την ΕΠΣ Λέσβου μέσα από αυτή την τοποθέτηση του. Δεν είμαστε «επαγγελματίες» των δημοσίων τοποθετήσεων, άλλωστε, καθώς στα 32 χρόνια της λειτουργίας μας, αυτή ήταν η πρώτη μας δημόσια ανακοίνωση!

Και τελικά το βασικό τμήμα της επιστολής εκείνης αφορούσε τους δεδομένους και σφοδρούς προβληματισμούς μας, για την εγκατάλειψη του δυτικού τμήματος του νησιού μας από κάθε εκσυγχρονισμό των αθλητικών του εγκαταστάσεων. Θέμα το οποίο, βεβαίως, δεν αποτελεί αρμοδιότητα της ΕΠΣ Λέσβου.

Ο ΑΟ Παπανικολής σε κάθε περίπτωση όμως, δηλώνει πως περιέβαλε και περιβάλλει την ΕΠΣΛ με απόλυτη εμπιστοσύνη και εκτίμηση».

Διαβάστε ΕΔΩ την πρώτη, χρονικά, ανακοίνωση του Παπανικολή Ερεσού, που δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey