Περίπατο έκανε ο Αλκιβιάδης

21/11/2021 - 17:47 Τελευταία τροποποίηση στις 23/11/2021 - 10:35

Φωτογραφία από τον αγώνα Αρίων Παλαιοκήπου-Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν ο αγώνας του Αρίων Παλαιοκήπου με τον Αλκιβιάδη, αφού οι φιλοξενούμενοι πέρασαν σαν "σίφουνας" από τον Παπάδο διαλύοντας τον αντίπαλο τους με 0-6. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣΛ, ο Μακαρέας νίκησε 2-3 τον Αχιλλέα, ο Πολιχνίτος επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ απέναντι στον Ταξιάρχη, ενώ ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας μεταξύ Ατρομήτου Αγ. Μαρίνας και Αστέρα-Ορφέα. Για την Α ΕΠΣΛ, το πρωί ο Αιγέας νίκησε 0-2 την Αναγέννηση, ενώ η Προοδευτική διέσυρε με 7-1 τον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Από το πρώτο ημίχρονο ο Αλκιβιάδης έδειξε ότι θα είναι ο μεγάλος νικητής απέναντι στον Αρίων, αφού ο Ρονάλτο Σιμόνι σημείωσε άλλο ένα χατ τρικ σκοράροντας στο 5', 31' και 45'. Στην επανάληψη, η ομάδα του Κάτω Τρίτους πέτυχε ακόμα τρία γκολ στο 60' με τον Ανήφορο, στο 65' με τον Ζήση και στο 73' με τον Σταυρινό και πλέον είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

"Γκραν γκινιολ" στο γήπεδο Μανταμάδου με τον Πολιχνίτο να ανατρέπει το εις βάρος του 2-0 στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα. Ο Ταξιάρχης προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με το αυτογκόλ του Βουβούλη και στο 80' ο Σταματής με χτύπημα φάουλ σημείωσε το 2-0. Στο αμέσως επόμενο λεπτό Νικέλλης μείωσε σε 2-1, ενώ τρία λεπτά μετά ο Πορτουγλής με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2-2 και σαν να μην έφτασε αυτό στο 89΄ο Πατατούκος έκανε την ολική ανατροπή χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο Μόριας μεταξύ Ατρομήτου και Αστέρα-Ορφέα. Με πέναλτι στο 5ο λεπτό ο Λαπούσι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως στο 90' ο Γκέκα με σουτ σημείωσε το τελικό 1-1, ενώ από το 75' ο Ατρόμητος έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κουζινόγλου.

Στο μοναδικό παιχνίδι του 1ου ομίλου, ο Μακαρέας έφυγε νικητής από την Πέτρα με 2-3 κάνοντας το δύο στα δύο. Σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση, ο Ρενάτο Ράμα έβαλε μπροστά τους γηπεδούχος μόλις στο 5ο λεπτό, όμως ο Μακαρέας μέχρι το ημίχρονο κατάφερε να γυρίσει το σκορ σε 1-2 χάρις στα τέρματα του Κώστα Μέστρου στο 28' και Παντελή Χυδεριώτη στο 34'. Στο 58' ο Διαμαντής Ράμα ισοφάρισε για τον Αχιλλέα 2-2, όμως ο Μέστρος βρήκε ξανά δίχτυα στο 68' κάνοντας το 2-3 το οποίο δεν άλλαξε έως το τέλος. Ο Αχιλλέας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω των αποβολών του Αλέξανδρου Ράμα και του Βουρσούκη, ενώ ο Ρενάτο Ράμα υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον ώμο και αποχώρησε.

Για την Α ΕΠΣΛ, ο Αιγέας πέρασε από τον Παπάδο με 0-2. Το 0-1 έγινε με την ολοκλήρωση μιας ώρας παιγνιδιού με σκορερ τον Γιάννη Πρωτούλη, ενώ στο 78' ο Γιώργος Βελούτσος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Άστραψε και βρόντηξε στο γήπεδο Αγ. Παρασκευής με την "Προο" να είναι καταιγιστική απέναντι στον Ατρόμητο. Η ομάδα της Ανεμώτιας έκανε το λάθος να προηγηθεί 0-1 με τον Χατζηκυριακό ο οποίος στη συνέχεια αποχώρησε τραυματίας και από κει και μετά οι παίκτες του Κοκινέλλη ξεκίνησαν αντεπίθεση διαρκείας σκοράροντας επτά φορές. Από δύο γκολ πέτυχαν ο Πάντας και ο Άνταμ το ένα με πέναλτι, ο Γιατζιτζόγλου με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε στην μπάλα επίσης στα δίχτυα, όπως και οι Καραγιάννης και Ζαχάροβ.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής Β ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία Β ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey